1 yıl oldu evleneli hala olmadi :(

Kızlar umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin bende polikistik overdim 3 yıldır çoçuk istiyoduk ama bir türlü hamile kalamıyodum.Horman ilacı içmeden adet olamıyodum ama doktorum sen kilo alınca adetin düzensizleşir kilo verince normale döner dedi ve diyetisyen önerdi .Biraz kilo ve stresten uzak durarak adet düzensizliğim geçti ve hiçbir ilaç iğne kullanmadan hamile kaldım.Süpriz bir hamilelik ıldu ben yine adetim düzensizleşti zannedip ilaç içmeye hazırlanırken test yapıp kendimi garantiye alıyım dedim ve testim pozitif çıktı 🤗.Bir hafta öncesinden yine adetim düzensizleşti demek için doktorumdan randevu almıstım ve testin sonucunu öğrendiğim gün randevuma gittim ama beta hcg hormanum biraz düşük çıktı ve 2 gün sonra tekrar gittim ve kimyasal gebelikmiş düşük oldu çok üzüldüm ama nasıl dua ettiysem rabbim sesmi duydu ve bir sonraki ay tekrar hamile kaldım ve sorunsuz bir şekilde hamileliğim ilerliyor şuan 22 haftalık olduk .En büyük ilaç stresten uzak durmak ve inanmak olmucak diye bişey yok herşeyin zamanı geldiğinde önünde ne engel varsa olackalara engel olamaz Umudunuzu kaybetmeyin kızlar.Stresten uzak durup kilo kontorulu yapıp ve gün aşırı ilişki ile sizde hamile kalabilirsiniz canlar ♥️

Canm şuan diyetisyene gitmem imkansız corona virüs nedeniyle ama çok yemek yiyen biri değilim kahvaltı yaparım akşamda bir tabak emek yerim ama aşırı şişiyorum kilo alıyorum tika başa yemem yemedigim halde veremiyorum da yaz gelsede su vuruşu atip kilo verebilsem

Darkgod MaşAllah herhangibir tedavi gördünüz mü birde kilonuzu nasıl korkuyorsunuz hamilelik süresince benim arkadaşında kilolu pko var hamile kalmıyor

Nur5516 tabi beş ay tedavi gördüm ilk üç ay klomen kullandım tepki vermedi yumurta lar iki ay femara kullandım femara arti iğne ile ikinci ay hamile kaldım ama kilo mu nasıl koruyorum onu ben de bilmiyorum çok ta yiyorum

Kader56 bende pcos luyum. Korunmayı bıraktıktan 10 ay sonra hamile kaldım. Ama ben bekarken isırgan kürü duymuştum ve adetime bir hafta kala isırgan çayı içtim hep.Evlendikten sonra normal kontrol için doktora gittiğimde Pcosun artık olmadığını Yumurtaların tertemiz olduğunu söyledi hatta ona inanmadım başka bir doktora daha gittim oda aynısını söyledi isırgan çayını içmenizi tavsiye ederim isterseniz bir araştırın.

Behll_drl
        merhabalar yumurtlamanız adetinizin kaçıncı günü oldu biliyor musunz peki

Kader56 bendede polikistik over var. Bekarken bana çocuk sahibi olamazsın diyen doktorlar oldu. Evlendim 3 hafta sonra hamile kalmışım. 2. Gebeliğim şuan. Bunada nasıl hamile kaldım anlamadım. Kimse ümitsizliğe kapılmasın lütfen. İki çocuğumun arası 23 ay olacak düşünün.

Joshuasmom allah bağışlasın canm inşallah banada nasip olur ya bol dua istiyorum:(

Kader56bende pkoyum hemde bı yumurtam diğerine göre küçük adetim hiç bi zaman düzenli olmadi çocuk sahibi olamazsina bile getirdi gittiğim doktor hemde nisanliydim ozamanlar ayrilmayi düşündüm eşim. Kabul etmedi evlendim hemen hamile kalmisim artık ne kadar içten istediysem🤗 o doktora hakkımı helal etmiyorum ama çok canımı acitti şuan 34+3 darısı başına inşallah dua et bol bol tevekkül sonrası takdiri ilahi :)

Kader56 canım bende de pkos vardı hafif düzeyde, ne kürler ne ilaçlar kullandım. Eşimde de problem yoktu ama hamile kalamamıstım normal yolla.aşılama yaptırdım ve çok şükür hamile kalabildim 22 haftalık olduk. Rabbim herkese aratmadan nasip etsin inşallah

Kader56 kurutulmuş ısırgan yaprağını bardağa koyup üzerine sıcak su ekledim ve onu içtim. Isırgan çayının kistleri erittiği söyleniyor ki bende öyle oldu çok şükür

FH060219

Kader56 ek olarak saçma gelebilir ama ganonun klasik kahvesinden içtim bilerek içmedim ama sonradan öğrendim yumurtanın kalitesini arttırıyormuş