Ferro sanol adında bir ilaç yazdı doktor ama içtiğim zaman mideme yapışıyor sanki gitmiyor kullanmasam herhangi bir sorun oluşturur mu ?acaba

Htc2779 bende kullanıyorum aslında gerekli bi vitamin bu rahatsız ediyorsa seni doktoruna danış belki o formlarda daha az rahatsız eden bir şey önerir ama hamilelikteki çoğu eksiğimizi bu tabletler karşılıyor kullansan iyi tabi

Htc2779 günde iki sefer sabah ve akşam aç karna içiyorum ben hamileliğimin 4. Ayında başladım. Kan ve demir ilacı bende kansızlık var. Son kontrolümde doktorum diğer verdiğim vitaminleri aksatabilirsin ama bunu asla demişti. Ilacın farklı formları oluyor bu ağır geliyorsa doktorunla konuş farklı bir markayı yazar sana

neso_ doktorla konuştum ama öyle ya da böyle içmek zorundasın dedi çok mide bulantisi yapıyorsa yemekten sonra icmemi söyledi

kbrarc bende kansızlık yok ama bebek için kullanılması gerekmiş çok iştah aciyormus ama

Htc2779 içmeden 1 saat önce ufak tefek bişeyler atmıştır öyle dene bide istersen cnm bnm de midemi ağrıttı sabah aç karnına direk içince şimdi 9 gibi süt yada ufak tefek bişey atıştırıyorum ağrıtmıyo çok şükür

Htc2779 bende kullanıyorum onu ilk zamanlar alışmak biraz zor oldu aç karnına icemedim hatta doktor banada tok icebilirsin dedi

Tstnptt evet aç karnina mide ağrısı yapıyor bulantiyi da çok arttırıyor

Nur19 hadi ya bı de doğumdan sonra mi kullanılması gerek

Htc2779 ben de ilk sabah içtiğimde çok mide bulantısı yapmıştı gerçekten sonra gün içinde içmeye başladım öğleden sonra 1 saat aç kalıp içiyorum sonra yeniden bir şeyler yemek için 1 saat daha bekliyorum bu şekilde yaparsan belki rahatsız etmez seni

Cook güzel bir ilac ama simdiden soyleyeyim acayip istah aciyor ben hamile degilken kullandim kansizlik vardi ve cok faydasini gordum tavsiye ederim için

Ben bugün gittim doktora bana vermedi kan ilacı kanin iyi dedi vermemesi normal mi acaba

Htc2779 fereo sanal kan hapı canım iç içemiyosanda Dr una bidahaki tandevunda söle başka kan hapı yazsın sana herkes içemeye bilir onu benimde yemek borumda kalıyo sanki resmen ama bu cabuk mide de eriyo diye gerek görmüyorum ben ilk başlar zorlandım ama şimdi alıstım içmeye hapları benimde hap içememe gibi bi.sıkıntım vardı alışışıcak gaba içmeye şimdi

Busra53 kan ilaçları sadece anne için degil ki.bebek için de veriyo dr benimde kanımda düşüklük yok ama bebek için verdi