Ferro sanol adında bir ilaç yazdı doktor ama içtiğim zaman mideme yapışıyor sanki gitmiyor kullanmasam herhangi bir sorun oluşturur mu ?acaba
Hamilelikte Ferro sanol
Htc2779 günde iki sefer sabah ve akşam aç karna içiyorum ben hamileliğimin 4. Ayında başladım. Kan ve demir ilacı bende kansızlık var. Son kontrolümde doktorum diğer verdiğim vitaminleri aksatabilirsin ama bunu asla demişti. Ilacın farklı formları oluyor bu ağır geliyorsa doktorunla konuş farklı bir markayı yazar sana
Htc2779 kapsülünü kasığa döküp icebilirsnz
Hatcefatma evet öyle de yapılabilir aslında
Cook güzel bir ilac ama simdiden soyleyeyim acayip istah aciyor ben hamile degilken kullandim kansizlik vardi ve cok faydasini gordum tavsiye ederim için
Ben bugün gittim doktora bana vermedi kan ilacı kanin iyi dedi vermemesi normal mi acaba
Htc2779 fereo sanal kan hapı canım iç içemiyosanda Dr una bidahaki tandevunda söle başka kan hapı yazsın sana herkes içemeye bilir onu benimde yemek borumda kalıyo sanki resmen ama bu cabuk mide de eriyo diye gerek görmüyorum ben ilk başlar zorlandım ama şimdi alıstım içmeye hapları benimde hap içememe gibi bi.sıkıntım vardı alışışıcak gaba içmeye şimdi
Busra53 kan ilaçları sadece anne için degil ki.bebek için de veriyo dr benimde kanımda düşüklük yok ama bebek için verdi