Tstnptt canım bu hap demir eksikliği ve kan hapı olduğu için 2 saat öncesi ve sonrası süt ve süt ürünleri yenilip içilmesi önerilmez emilimini azalttığı için başka şeyler atıştırmakta fayda var bilgin olsun

İlk 2-3 gün vücut alışana kadar mide ağrısı bulantı mide yanmasına sebep oluyor ama alışınca normale dönüyor Bir iki gün içmeyi unutursanız ve sonra tekrar alırsanız sanki sıfırlanmış gibi yeniden aynı şikayetleri beraberinde getiriyor

Ben 1 kutu kullandım çok afedersiniz ama bena dokundu bagirsaklarimi bozdu doktoruma söyledim degisti şimdi başka kullaniyorumnsizde doktorunuza söyleyin değiştirsin bence çok rahatsız oluyorsanız

karolin ayy gerçekten mii 😑çok teşekkür ederim valla bilmiyordum çok iyi oldu söylediğiniz Allah razı olsun sağlıkla hayırla al evladını kucağına inşallah 🥰

Tstnptt amin canım ne demek Rabbim seninde evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲😘

Htc2779 aksatilmamasi gereken bir ilaç. Doktorum hicbir bahane bunu birakmana sebep olamaz dedi. Aç karna ic ve içtikten sonra 1 saat daha bisey yeme sıkıntın geçer