Wonderanne hala Arada hapşırıyor ya korkuyorum hastalanacak diye 😔 çok zor bir bebek sabahları 6 da uyanıyor 1-2 bazen 3-4 gibi uyuyor 1 saat en fazla 😟 masaya saldırmak istiyor şimdiden etrafı dağıtmak için 😟
Bebeğim
Akdenizbebisi dua ediyorum Allah acil şifa versin her şey gönlünce olsun. Sağlıkla al kuzunu kucağına
Akdenizbebisi kız boşver sağlıklı ve yanında ya daha ne isteyelim ki varsın yaramaz olsun çok şükür eli ayağı düzgün sağlıklı gerisi gelir uzme senin güzel canını sen annesin güçlü olmalısın 🤗
Akdenizbebisi durumunuz ne oldu peki ? Benzer durum bizde de söz konusu
Yenianne001 5 ay 17 günlük olduk biz çok teşekkür ederim 🤭🙏🏻
Wonderanne biz zinco ya tekrar başladık gazı bitmiyor y check up yapılıcak bu ay 😟 çok şükür yanımda sağlıklı ya gerisi önemli değil 🤗🤗 sende nasıl gidiyor 🤭
Ayselmira ben doğum yaptım 2 kilo bekliyordum küveze girer diye düşünüyordum 2.450 doğdu ve küveze girmedi 5 ay 17 günlük olduk bile 🤗🤗 gelişim geriliği mi var ?
Akdenizbebisi bizim gaz geçer gibi olmuştu geri geldi 🤦 kakasını zor yapıyor çıldırıp duruyor bütün gün deli gibi aç ama emmek istemiyor 13.5 haftalık daha atağa var ama sanitim 14.hafta atağı erken başladı çok zorlanıyorum bu ara
Wonderanne ben kakasını yapamayınca kulak çubuğu ve zeytin yapı ile yapıyordum 4. Ay atağı beni mahvetti ya inanılmaz zor geçiyor atak zamanları 😔 şuan uyku düzeni bitti zaten 5 te uyandık 😟 Gaz için masaj yap istersen iyi gelir
Akdenizbebisi elimden geleni yapıyorum ilaçları kestim düzeni bozuldu gittim tekrar ilaç aldim kaka çok zorlayınca fitil veriyorum yarım biraz tutuyor bu ataklar cidden çok zor yaa ataksız çocuk da var görüyorum bizi mi bulmus bu zor bebekler siz 6 aylık oldunuz demi baya kolaylaşır artık hayat biz da 3+5 aylığız daha yolun çok başı
Wonderanne 12 gün sonra 6 aylık oluyoruz uyku düzenimiz yüzünden zor ya 😔 biz biraz geriden geliyoruz sanki 1 ay küçük bebekler 2 tane diş çıkarmış dönüyorlar yerde Liva bade hiç dönmüyor 2-3 kere döndü o kadar 🤦🏻♀️ Bende bazı bebeklerde farkettim hiç sorunları olmuyor nerdeyse maşallahhhh 😅sizinde az kaldı ek gıdaya zaman çabuk geçiyor 🤭 ek gıdadan çok korkuyorum ben 😅
Akdenizbebisi siz erken doğmuştunuz gerçi demi doğru o zaman biraz geriden gelir gelişimi evet aman boşver be canım sağlıklı olsunlar tek her şey gelip geçer dediğin gibi zaman hızlı akiyor
Wonderanne 37+1 de doğum yaptım zamanla yaşıtlarını yakalar çok şükür öyle gözle görülür bir gerilik yok ya sadece biraz minyon gören aaa ne kadar küçük bebek 3 aylık mı diyor biri 3 haftalık mı benim torunumda bu kadar dedi 5 aylık dedim adamın boğazını sıkmamak için zor tuttum kendimi 😒 gelişmemiş bu sütün yaramıyor mu diyen var ilk halini hatırlayan da kocaman olmuş diyor herkes birşey söylüyor 😟 bende diyorum iyi ki böyle sağlıklı ya gerisi önemli değil 🙏🏻
Akdenizbebisi aslında çok da erken değil bizde 38de doğduk ama 2430 gramdi bizimki de küçük gidiyor yaşıtları 6.5 7 kilo biz daha anca 6 kilo olduk olsun sağlıklılar ya minyon olsunlar nolacak
Wonderanne maşallahhhh süphanallah çok güzel bakmışsın Liva 5 aylıkken 6.640 tı 😅 bizim aylarımızdaki bebekler dönmeye emeklemeye başladı çok üzülüyorum ya sırt üstü durmak istemiyor ağlıyor hemen 😔 bensiz hiç durmuyor uyku düzeni zaten bitti oturdum ağladım sinirden artık gece uyumuyor gündüzde uykusu olduğu halde uyumuyor ağlıyor uykusuz diye 😔
Akdenizbebisi benim kız ilk iki ay beni hiç bırakmadı ki saat basi emdi 🤦 şimdi gündüz çok zor emiyor senin liva galiba benim kız gibi biraz mızmız huysuz olacak birde büyüdükçe dünya ilgilerini çekiyor uyumak istemiyorlar o yüzden saflığı yerindeyss dert etme bence düzelecek o da inan
Wonderanne benim kız emmiyordu ya 1 ay sağdım sadece sonra tuttu meme delisi oldu sonra gece bazen 10 15 kere uyanıyorum yanımda uyumak istiyor bazen o kadar çok bunaltıyor ki bu sabah 6 da uyandı mesela ölü gibiydim 2 haftadır 5-6 arası uyanıyor ya bizim kızlar çok fena olucak 😔
Akdenizbebisi benim kız nerdeyse 1.5 aydır beşiğinde uyumuyor beraber uyuyoruz besige koyduğum gece beni uyutmuyor sen düşün
Wonderanne vallahi aynılar beşiği küçük heralde dedim odasına koydum 1. Gece uyudu 2. Gece 1 saat içinde 10 kere uyandı en sonunda dayanamadım yanıma aldın😟 neden böyleler ya 😟
Akdenizbebisi bize düşkünler olan bu🤗🥰