Wonderanne 12 gün sonra 6 aylık oluyoruz uyku düzenimiz yüzünden zor ya 😔 biz biraz geriden geliyoruz sanki 1 ay küçük bebekler 2 tane diş çıkarmış dönüyorlar yerde Liva bade hiç dönmüyor 2-3 kere döndü o kadar 🤦🏻‍♀️ Bende bazı bebeklerde farkettim hiç sorunları olmuyor nerdeyse maşallahhhh 😅sizinde az kaldı ek gıdaya zaman çabuk geçiyor 🤭 ek gıdadan çok korkuyorum ben 😅

Akdenizbebisi siz erken doğmuştunuz gerçi demi doğru o zaman biraz geriden gelir gelişimi evet aman boşver be canım sağlıklı olsunlar tek her şey gelip geçer dediğin gibi zaman hızlı akiyor

Wonderanne 37+1 de doğum yaptım zamanla yaşıtlarını yakalar çok şükür öyle gözle görülür bir gerilik yok ya sadece biraz minyon gören aaa ne kadar küçük bebek 3 aylık mı diyor biri 3 haftalık mı benim torunumda bu kadar dedi 5 aylık dedim adamın boğazını sıkmamak için zor tuttum kendimi 😒 gelişmemiş bu sütün yaramıyor mu diyen var ilk halini hatırlayan da kocaman olmuş diyor herkes birşey söylüyor 😟 bende diyorum iyi ki böyle sağlıklı ya gerisi önemli değil 🙏🏻

Akdenizbebisi aslında çok da erken değil bizde 38de doğduk ama 2430 gramdi bizimki de küçük gidiyor yaşıtları 6.5 7 kilo biz daha anca 6 kilo olduk olsun sağlıklılar ya minyon olsunlar nolacak

Wonderanne maşallahhhh süphanallah çok güzel bakmışsın Liva 5 aylıkken 6.640 tı 😅 bizim aylarımızdaki bebekler dönmeye emeklemeye başladı çok üzülüyorum ya sırt üstü durmak istemiyor ağlıyor hemen 😔 bensiz hiç durmuyor uyku düzeni zaten bitti oturdum ağladım sinirden artık gece uyumuyor gündüzde uykusu olduğu halde uyumuyor ağlıyor uykusuz diye 😔

Akdenizbebisi benim kız ilk iki ay beni hiç bırakmadı ki saat basi emdi 🤦 şimdi gündüz çok zor emiyor senin liva galiba benim kız gibi biraz mızmız huysuz olacak birde büyüdükçe dünya ilgilerini çekiyor uyumak istemiyorlar o yüzden saflığı yerindeyss dert etme bence düzelecek o da inan

Wonderanne benim kız emmiyordu ya 1 ay sağdım sadece sonra tuttu meme delisi oldu sonra gece bazen 10 15 kere uyanıyorum yanımda uyumak istiyor bazen o kadar çok bunaltıyor ki bu sabah 6 da uyandı mesela ölü gibiydim 2 haftadır 5-6 arası uyanıyor ya bizim kızlar çok fena olucak 😔

4 gün sonra

Wonderanne vallahi aynılar beşiği küçük heralde dedim odasına koydum 1. Gece uyudu 2. Gece 1 saat içinde 10 kere uyandı en sonunda dayanamadım yanıma aldın😟 neden böyleler ya 😟

8 gün sonra

Wonderanne anne meme dede diyor şimdi 😅 daha dönmüyor dişi yok ayakta dik duramıyor öyle ama erken konuşacak sanki 😅 yakında der ama tamamen

Akdenizbebisi insaAllah benim kız da 2 aylıkken dönmeye başladı büyük ihtimalle yaşını göremeden yürüyecek konuşma işi de erken olacak galiba şimdiden çok hevesli daha 4 aylık ama bir oturma çabası var 🤗

14 gün sonra

Wonderanne biz 27 sinde 7 aylık olucaz ama dönmüyor ya hala diş yok desteksiz oturamıyor ek gıdaya tam başlayamıyoruz çorba zorla cinnet geçirmeme az kaldı 13 kere uyandı yazdım hep 3 kere gece tamamen uyandı 8 de direk gözlerini açtı daha da uyumadı ölü gibiyim artık napıcam hiç bilmiyorum 😟😟 maşallah süphanallah bebişine nazar değmesin 🙏🏻🙏🏻

Akdenizbebisi amin insaAllah bizde 4 ay 16 günlük diş çıkarma surecindeyiz iki üç haftaya çıkar doktor gelmiş diş dedi uykuya dalma sorunumuz var uykuya geçeceği zaman deli gibi ağlıyor çok zor ya Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🌷

5 gün sonra

Wonderanne ayyy maşallah senin bebiş hızlı herşeyde benim kız çok tembel 😅😅 daha diş falan yok 😅 12-1 gibi uyumaya başladı birde 😅