prensesim35 Akdenizbebisi moralini bozma canım rabbim yardımcın olsun 32 hafta doğan çok bebek gördüm hepsininde maşallahı var Allah büyük hatta 25 hafta doğanlarda var bol bol dua et kendine
Akdenizbebisi Wonderanne gören diyor ki inanılmaz yaramaz bir çocuk olucak biz yemek yerken yemeklere saldırmak istiyor şimdiden yemekler için ağlıyor ilgi delisi en ufak şeye ağlıyor 😔 ben şimdiden çöktüm 😅
Wonderanne Akdenizbebisi küçükken huysuz yaramaz olan büyüyünce sakin olur diyorlar ama bu arada happkids kullanıyor musun
Akdenizbebisi Wonderanne kusura bakma yazamadım var ama bakmıyorum hiç resmen 😅 çok dedikodu dinlemeyi seviyor ya 😅 gören diyor ki 1 aylık bebek mi küçük diye
nagsal-48 Akdenizbebisi Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah her şey normale döner 🙏 bu süreçte hepimiz diken üstündeyiz fakat pozitif olmak lazım
Wonderanne Akdenizbebisi ay yavrum kıyamam 😣 çok geçmiş olsun dikkat et altını temizlerken adayı mutlaka temizle canım benim ben özellikle bakıyorum sabret ek gıdaya az kaldı su içmeye başlayınca enfeksiyon falan kolay tedavi olur
Akdenizbebisi Wonderanne 27 sinde 6 aylık oluyor 😅 zaman çok çabuk geçiyor ya☺️ Ben ilk başta anlamadım ataktan dolayım sandım baktım ağlamaları durmuyor götürdüm 1 hafta sonra düzeldi ya 😔kaç aylık oldu bebeşin ☺️
Wonderanne Akdenizbebisi yarın 90 günlük ama 12sinde 3 aylık olacak temmuz 12 doğumlu 🤗🌸🌷siz ek gıdaya başlarsınız artık yavaş yavaş 🌷🌷
Wonderanne Akdenizbebisi yarın 90 günlük ama 12sinde 3 aylık olacak temmuz 12 doğumlu 🤗🌸🌷siz ek gıdaya başlarsınız artık yavaş yavaş 🌷🌷
Akdenizbebisi Wonderanne ben çok korkuyorum ya ek gıda konusunda salatalık veriyorum sadece şimdilik diş etini rahatlatsın diye 😔 maşallah ☺️ Zaman ne çabuk geçiyor
Akdenizbebisi Wonderanne hala Arada hapşırıyor ya korkuyorum hastalanacak diye 😔 çok zor bir bebek sabahları 6 da uyanıyor 1-2 bazen 3-4 gibi uyuyor 1 saat en fazla 😟 masaya saldırmak istiyor şimdiden etrafı dağıtmak için 😟
Wonderanne Akdenizbebisi kız boşver sağlıklı ve yanında ya daha ne isteyelim ki varsın yaramaz olsun çok şükür eli ayağı düzgün sağlıklı gerisi gelir uzme senin güzel canını sen annesin güçlü olmalısın 🤗
Yenianne001 Akdenizbebisi dua ediyorum Allah acil şifa versin her şey gönlünce olsun. Sağlıkla al kuzunu kucağına