Annevecanliblog hayırlı olsun canımm🌺 son haftalarda yaptığın özel birşey var mıydı , yürüyüş hurma gibi
Sadece 2 saat süren epiduralsiz normal doğum hikayem 🥰
Annevecanliblog canım doğumunun kolay olması icin extradan biseyler yaptinmi yürüyüş falan olsun sürekli hareket halinde falan olsun onu çok merak ediyorum
Annevecanliblog ya çok güzel gözünüz aydın inşallah okurken çok duygulandım bende heya anla bekliyorum o günü ☺️🤲
Çok güzel bi doğum olmuş maşallah darısıda bizlere olsun 2 saatte doğuralım bu arada dikişleriniz kaç tane bide doktor iğne vururken hissettiniz mi
Hayırlı olsun canımmm
Allah evladınızı size bağışlasın ☺️ İnşallah benimde sizinkisi gibi olur ve sağ salim kavuşurum oğluma 🙏🏼❤️
Annevecanliblog ay maşallah çok iç açıcı bir doğum hikayesi Allah benim gibi tüm hamilelere de böyle kolay bir doğum nasip etsin aminnn
Annevecanliblog yaa Rabbim bu güzel doğumu bizlere de nasip etsin sizede hayırla büyütmeyi nasip etsin, normal de okumam kolay kolay doğum hikayelerini etkilenmemek için ama sizinki ne çabuk bitirmiş ya keşke az daha uzun olsaydı dedim :) 28h3 günlük hamileyim benimde sürekli bebeğin kilosuna takıntım var doktor herşeyi normal ölçümleri gayet iyi dedi ben karnım küçük diye oda küçük sanıyorum aslında sağlıklı olması hepsinden önemli sağlıkla tüm azaları ile birlikte gelsin de doğunca da alır dimi kilo :) bide tavsiyeleriniz var mı şöyle yapın böyle yapın daha kolay doğum oluyor dediğiniz
Annevecanliblog çatı muayenesi oldunuz mu öncesinde? Doktor ne dedi? Herhangi bir şey dedi mi normal ya da sezaryen gibi?
Annevecanliblog benim ilk doğumuma çok benzer 🎉 pazar günü olması, sancı süresi az olması, genel olarak doğumun rahat olması …biri hariç. Çok bağırmıştım 🤦🏼♀️😅 Hastaneyi inletmiştim o derece. Ama şimdi gene normal düşünüyorum (bu arada ilk doğumumda epidural bende istedim yaptılar …fakat her şey o kadar çok hızlı geçti ki anestezi etkisini gösteremeden doğum gerçekleşmişti). Sizi tebrik ederim çok güzel anlatmışsınız her şeyi. Eminim çok kadına cesaret vermişsinizdir. Analı babalı büyütün inş 🎉🌻 sağlıcakla kalın
Yasesdu teşekkür ederim ❤isveç iksiri diye bir şey içiyordum 38. Haftaya girince başladım her gün bir su bardağına bir tatlı kaşığı ve 36. Haftadan sonra her gün bir saat yürüdüm 🤗
Canan_gun55_ canım 6 ay oturdum kursa gidiyordum. sonra 2 ay hiç oturmadım erken doğum riski oldu daha sonra erken doğum riski çıktı oturmam söylendi ama yine de her işimi kendim yaptım. İsveç iksiri içtim ve yürüdüm bir de
Naime4049 Teşekkür ederim sağlıkla atlatırsınız inşallah ❤
Annevecanliblog canım öncelikle hayırlı olsun ❤️ yarın 39 oluyorum bnde ne su var ne nişan hatta nerdeyse akıntı bile yok ama belimde özellikle bugün aşırı bi agrı var bi kaç gündür vardi ama bugün biraz çogaldı senin de suyun gelmeden önceki günler de böyle agrın falan oldu mu
Deletedmom627372 teşekkür ederim ❤ dikişim 3 tane imiş iğneyi de hissettim ama normal iğne vurulurken nasıl hissediliyorsa yanma acı vs olmadı canım
ranacicekk amin teşekkür ederim ❤ İnşallah en az benim kadar kolay doğurursunuz 😊
tugbats Amin canıım 😊❤
Annevecanliblog var mu peki böyle kolay bir doğum için tavsiyelerin canım 🙂 Rabbim pamuğuna sağlıklı hayırlı ömür versin
Annevecanliblog Ayy resmen duygulandım 😌 Maşallah hepimize böyle rahat doğum nasip olsun inşallah 🙏