Annevecanliblog canim hayirli ugurlu olsun masallah cok guzel gecmis dogumun 🥰🙏 İnsallah hepimizin oyle olur. Benim merak ettigim bu kasilmalar varya adet agrisi gibi kacinci haftadan sonra basladi sende? Ben su an 31ci haftadayim bazen sanki adet oncesi hissettigim seyleri hissediyorum.
Ve bebegin yenidogan kiyafetleri kac ay sonra olmamaya basladi ?

Bossmanager Kendiniz araştırsanız daha iyi olur aslında yanlış bilgi vermek istemem ama kısaca içinde şifalı bitki özlerinin bulunduğu bir karışım

Asel2780 Canım epidural almadım ben. Doğumdan önce 3 hafta her gün bir saat yürüdüm. Evet kasıklarımda ve belimde yalancı doğum sancıları oluyordu 😊

Yasemin_58 amin canım çok teşekkür ederim ❤ çatıda en baştaki 2 cm açıklıktaki his rahatsız ediciydi acı diyemem ama sonrasında zaten açıklık olduğu için ve devamlı su geldiği için ıslak oluyor orası acımıyor.

Hilaluur01 amin canım senin de inşallah ❤ Evlenirken ve hamilelik sürecinde demediler doğumdan sonra öğrendim ya ama küvöze falan girmedi allaha şükür

Sibl benim bulunduğum hastanede ödemedim başka hastaneleri bilemiyorum ama

Malina amin çok teşekkür ederim ❤ benim de 30. Haftada başladı endişelenme canım ama doktoruna da söyle muayeneye gittiğinde. Daha 20 günlük ama hastane çıkışları olmuyor şu an 😊 2 günde bir ortalama 20 gram alıyorlar çünkü 😊

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.