Annevecanliblog çok güzel bı doğum olmuş darısı bize insallh 🥰
Sadece 2 saat süren epiduralsiz normal doğum hikayem 🥰
Annevecanliblog Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah 🤲🏻 Sizinle aynı gün doğum yapmışız sadece biz 13:42 de doğduk Rabbim evlatlarımızı bize bağışladı çok şükür sağsalim birde bizler iyi olduk mu normal doğumun değme keyfine 🙈☺️
Annevecanliblog isveç iksiri nedir ? İlk kez duydum
Annevecanliblog Allah analı babalı büyütsün sağ salim almışsınız inşallah bende alırım. Size sorum olacak.
- epiderolü tavsiye ediyor musunuz doğum esnasında veya doğumdan sonra bir sıkıntısı kalıyor mu?
- normal doğum için doğum hareketleri ve yürüyüş yaptınız mı
- şuan ben 37+3 deyim karın kısmımda regl sancısı gibi yalancı sancılarım oluyor ara ara. Doğumdan bir kaç hafta önce sizde de böyle olmuşmuydu.
- Önceden doğum belirtisi varmıydı. Biraz fazla sorum oldu ama 😊😊
Annevecanliblog canım bnm maşallahh Rabbim doğuracak herkese böyle doğumlar nasip etsin inşalllah Rabbim sizlere bağışlasın bebeğinizi inşallah Benim de merak ettiğim şeylerden birisi çatı muayenesi nasıl gercekleşiyo canımız yanıyor mu
- Düzenlendi
Annevecanliblog Merhaba canim Allah anali babali etsin çok sukur almissin kucagina sag salim 🥰 benim kan grubumda 0 esiminki A olduğu için kan uyuşmazlığı varmış bu yüzden sarılık oldu benimkide 3 gün küvezde kaldı size demediler mi kan uyuşmazliginiz var diye bana demediler eşimle kan uyuşmazlığı olduğunu
Annevecanliblog suni sancı alındığında özel hastanede ek bi ücret ödeniyor mu
Annevecanliblog hemen cabm sagoll
Annevecanliblog canim hayirli ugurlu olsun masallah cok guzel gecmis dogumun 🥰🙏 İnsallah hepimizin oyle olur. Benim merak ettigim bu kasilmalar varya adet agrisi gibi kacinci haftadan sonra basladi sende? Ben su an 31ci haftadayim bazen sanki adet oncesi hissettigim seyleri hissediyorum.
Ve bebegin yenidogan kiyafetleri kac ay sonra olmamaya basladi ?
Annevecanliblog yaaa cok guzell masallah Gozunaydin Rabbim bizede nasip etsin insallah 😇💙🤲
Bu arada bende 37+2 yim oglusumuzu bekliyoruz bizde Rabbim hayirlisini versin insallah 🤲💙
Meleknuur Amin teşekkürler 😊
Seymagms Hastaneler de steril hiç korkmayın ziyaretçi almayın yeter sizin rahat olmanız çok önemli
hilal-toprak kıyamam hormonlar 🤪 iniallah en az benim kadar kolay doğurursun canım 😊
Roje Amin canımmm 😊
asltrk Evet gerçekten sezaryen doğum yapanların allah yardımcısı olsun
Bossmanager Kendiniz araştırsanız daha iyi olur aslında yanlış bilgi vermek istemem ama kısaca içinde şifalı bitki özlerinin bulunduğu bir karışım
Asel2780 Canım epidural almadım ben. Doğumdan önce 3 hafta her gün bir saat yürüdüm. Evet kasıklarımda ve belimde yalancı doğum sancıları oluyordu 😊
Yasemin_58 amin canım çok teşekkür ederim ❤ çatıda en baştaki 2 cm açıklıktaki his rahatsız ediciydi acı diyemem ama sonrasında zaten açıklık olduğu için ve devamlı su geldiği için ıslak oluyor orası acımıyor.
Hilaluur01 amin canım senin de inşallah ❤ Evlenirken ve hamilelik sürecinde demediler doğumdan sonra öğrendim ya ama küvöze falan girmedi allaha şükür