Son kaç gün kızlar?
Yvsbsra bizde son 17 gün perşembe günü kontrolüm var 😍
Yvsbsra kaçıncı haftada oldunuz acaba çati muayenesini haftaya kontrolüm var 37 olucam 37 için erken mi 38 mi yapar orayı tam hatırlayamıyorum
spiker_anne hiç belirtiniz varmı?
Yesimkso aynıyız. Ben Pılates topumu hastaneye götürmeyi düşünüyorum orada sancı biraz daha rahat geçer onunla. Hipnodoğum tekniği deneyeceğim bu sefer. Yanımda eşim dışında kimse olamayacak fakat bu sefer doğru nefes teknikleri ile doğum yapmayı deneyeceğim. Ne kadarını yapabilirim henüz kestiremiyorum 🤷♀️😂
Yvsbsra sancılar 70 ve 100 civari Nst de, geçen gün nişanım da geldi üstüne ev taşıdık 3 gündür deli gibi temizlik yapıyorum bana mısın demiyor çatı ağrılarım var yoğun olarak 🤷♀️
Son 44 🌸
Son 7 bizimde 🤗 hiç bir belirti yok bugün kontrolüm vardı cumartesiye kadar gelmezse sezeryan günü verecek sanırım 🤦🏽♀️
Merhaba.
Bizimde son 1 gunumuz kaldi 😊 ama su corona virusu insanlarin bilincaltina iyice yerlesti sanirim. Bebeklerimizi cok zor zamanda dunyaya getirecegiz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Dogum yapacagim hastane kurallarina gore organizasyonlar iptal, dogumdan sonra 1. Derece de yakinda dahil olmak uzere ziyaretler iptal. Sadece annem yanimda kalacak. Esimde dogumdan sonra kizimizi gorup streil olmamiz adina kisiti zamanlarda goruecegiz. Ve hastaneden taburcu olduktan sonrada eve ziyaretci kabul etmeyi malesefki dusunmuyoruz. Rabbim saglikla hepimizin evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin insallah. 🙏
kaya_seyma aynyz hemen hemen benimde son 49
Sağ salim doğursaydk ortalık. Çok karışık ne olacağını bilmiyoruz
_zehra_ iki hafta once mi oluyor sezaryan
Yesimkso amin canimmm