Son 7 bizimde 🤗 hiç bir belirti yok bugün kontrolüm vardı cumartesiye kadar gelmezse sezeryan günü verecek sanırım 🤦🏽‍♀️

Merhaba.
Bizimde son 1 gunumuz kaldi 😊 ama su corona virusu insanlarin bilincaltina iyice yerlesti sanirim. Bebeklerimizi cok zor zamanda dunyaya getirecegiz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Dogum yapacagim hastane kurallarina gore organizasyonlar iptal, dogumdan sonra 1. Derece de yakinda dahil olmak uzere ziyaretler iptal. Sadece annem yanimda kalacak. Esimde dogumdan sonra kizimizi gorup streil olmamiz adina kisiti zamanlarda goruecegiz. Ve hastaneden taburcu olduktan sonrada eve ziyaretci kabul etmeyi malesefki dusunmuyoruz. Rabbim saglikla hepimizin evlatlarimizi kucagimiza almamizi nasip etsin insallah. 🙏

zelis63 allah yardımcımız olsun sağsalim alalım kucağımıza inşallah

Yvsbsra 48 gün inşallah hayırlısıyla geçer de sağlıkla kavuşuruz 🙏 ❤️

Son 22 gün :) bakalım normal sık lavaboya gitme ihtiyacım oluyor belime ağrı vuruyor ara da adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama onunda dışında nişanım falan gelende 36+6 haftalığım heyecanla bekliyorum bu virüsten korkuyorum hastanede bulaşır hemşirelerden personellerden falan diye rabbim korusun

Yvsbsra inşallah ya süsler neler yapmıştık ama sağlık herseyde önemli tabi ki ..

hamileliğim çok sıkıntılı geçmişti doğumum ve sonrası rahat geçer dedim olmadı nasip kısmet

Son 33 gün ama gecen hafta nstde 50 uzeri sancilarim cikmisti ara ara karin - kasık agrım oluyor perşembe kontrolüm var şu durumlardan dolayi doktora dahi gitmek istemiyorum bakalim ne diyecek doktorumuz