Merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor siz de olan var mı normal mi bu durum

• [silindi]

Mine_35 birşey olmaz bende öyleydim ne kese göründü ne kalbini duymuştuk sonra keseyi gördüler bebeği göremediler düşük tehlikesi gar dediler bende korktum özele gittim ve cok şükür kalbini de duyduk kendini de gördük 0,5 cm le. devletin aletleri eski olduğundan gözükmüyor hiçbirşey canım boş gebelik diye üzme kendini o yüzden

• [silindi]

Haticee06 görürsün inşallah devlette kese gözüktü bebek gözükmedi bende senin gibi 6+2ydim hatta düşük tehlikesi bile var dediler korktuk sonra özele gittim bebek te 0,5 cm le gözüktü kalbini de duyduk cok şükür

• [silindi]

Mine_35 benimkisi de 28 Ocak adet başlangıcı 28-29 Ocak bitişi 7+3 üm şuan

• [silindi]

Emine9220 Hamileliğinin ilk 6-8 haftası içerisinde hafif bir ağrı hissedebilirsin. Yumurtan rahme yerleşiyor ya da rahmin büyüyordur. Yani bunlar, ilk büyüme sancıları.

rose90 biz bugün 5+4 olduk ben geçen cuma kontrole gittim o gün lekenlemeler başladı kalp atışı göremedim kan sulandirici iciyodum bırak dedi bıraktım ama geçmedi bugünde kalp atışı için gitcez inşallah kötü bişey yoktur

Mine_35 kalp atışı için zaten içinde bebek olmasi lazım degilmi canım kalp atışı bakalbilmesi için yoksa direk bebek yok kese var derdi

[silindi] inşallah öyle olur ben acıbademe gidiyorum ya bir hafta daha beklicem artık doktor çok ümitli konuşmadı ama

Emine9220 bende de oluyor canım kasık ağrısı sancilanmalar birde oturduğum yerden hızlı kalkınca batma oluyor ama normal bunlar diye düşünüyorum

Ayti_C_ aaa kız olduğunu nerde biliyorsunuz ben mi yanlış anladım

Kalp atışını kaçıncı haftada belli oluyor arkadaşlar

Papatyamsevcan kan testi yapmadı doktor ilk gittiğimde keseyi gördü kan testine geren yok dedi 2 hafta sonra görüşelim dedi bugün gittim kese büyümüş ama bebek kalp atışı yoktu

Bende 5+5 oldum bugün 4 gün önce beta 7600 dü vajinal ultrasonla keseyi gördük perşembe günü tekrar gideceğim bakalım kalp atışı görülcek mi.. bide dilimde yaralar çıktı benim o zorluyo. Mide bulantım da hiç yok sizin oldu mu?

Ben şuan tam 6 haftalığım hafif hafif midem bulanıyor ama yiyip icebiliyorum