Merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim kasık ağrılarım oluyor siz de olan var mı normal mi bu durum
6 haftalık anneler varmı?
[silindi]
Mine_35 birşey olmaz bende öyleydim ne kese göründü ne kalbini duymuştuk sonra keseyi gördüler bebeği göremediler düşük tehlikesi gar dediler bende korktum özele gittim ve cok şükür kalbini de duyduk kendini de gördük 0,5 cm le. devletin aletleri eski olduğundan gözükmüyor hiçbirşey canım boş gebelik diye üzme kendini o yüzden
[silindi]
Haticee06 görürsün inşallah devlette kese gözüktü bebek gözükmedi bende senin gibi 6+2ydim hatta düşük tehlikesi bile var dediler korktuk sonra özele gittim bebek te 0,5 cm le gözüktü kalbini de duyduk cok şükür
[silindi]
Mine_35 benimkisi de 28 Ocak adet başlangıcı 28-29 Ocak bitişi 7+3 üm şuan
[silindi]
Emine9220 Hamileliğinin ilk 6-8 haftası içerisinde hafif bir ağrı hissedebilirsin. Yumurtan rahme yerleşiyor ya da rahmin büyüyordur. Yani bunlar, ilk büyüme sancıları.
Kalp atışını kaçıncı haftada belli oluyor arkadaşlar
Mine_35 bta baktınız mı değerleriniz nasıldı
Papatyamsevcan kan testi yapmadı doktor ilk gittiğimde keseyi gördü kan testine geren yok dedi 2 hafta sonra görüşelim dedi bugün gittim kese büyümüş ama bebek kalp atışı yoktu
Mine_35
Ben de boş gebelikten kürtaj oldum 8 inci haftada
Bende 5+5 oldum bugün 4 gün önce beta 7600 dü vajinal ultrasonla keseyi gördük perşembe günü tekrar gideceğim bakalım kalp atışı görülcek mi.. bide dilimde yaralar çıktı benim o zorluyo. Mide bulantım da hiç yok sizin oldu mu?
Ben şuan tam 6 haftalığım hafif hafif midem bulanıyor ama yiyip icebiliyorum