[silindi] aa öyle mi oluyormuş bende geçen hafta 6+1de duydum kalp atişini ama midem çok bulandi bu hafta daha iyi nasıl hareket anlıyamadım ?

rose90 tam 6 hafta oldu bugün :) bakalım kese ve bebişi gördük kalp atışı için pazar günü gidicem yorgunlk halsizlik var hep yatmak istyrm belm sırtım hafif ağrıyo şükür başka birşey yok ☺️

• [silindi]

Mine_35 bence korkma bende öyle oldum sayılır kese varsa hiç sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle

• [silindi]

Ozgek valla benim aşırı derece bulantım var her yemekte değişik tatlar almaya başladım öyle oluyormuş doktorum öyle dedi canım 6. Haftaya kadar hiçbir belirti yoktu ama hareketlenmeye başlandığından iyi bi bulantı yaşadım kusma olmadı ama

[silindi] inşallah allaha dua etmekten başka elimden gelen birşey yok malesef

Persembe günüde kalp atışını duymak için gidicez inşallah

mlsmrtgll canım ben hamilelikte önce tüm değerlerime baktırdım zaten yaklaşık 6-7 aydır çok temiz besleniyorum folik asitimde çok iyi hamilelik sürecimde aksilik olmadığı sürece vücudum a yapay bir bişey almamayı hedefliyorum

Tugceecikk bende bugün tam 6 haftalık oldum aynıyız galiba 🥰 bende bir iki hafta içinde ilk kontrolüme gideceğim inşallah 💕

rose90 folik asite başladınız mı? O çok önemli kan testi ile tüm değerlerinize bakıcaklar vitamin eksikliği vs var mı diye.. oyüzden çok geciktirmeden gidin derim

rose90 inş canım ben daha önce dış gebelk geçirdim sol tüpüm yok çok tedirgin oldum 5. Haftamda hemen doktora gittim çok şükür gördük rabbim herşeyin vaktini bilir şükrediyorum o yüzden bekleyemedim doktora gitmk için :) 7. Haftanda gideblrsn canım inş o haftada bebek kalp herşy gözüküyr genelde Sabırlısn baya ☺️

27ozge27 hayır başlamadım her değerime en ayrıntısına kadar baktırdım. Son adetim de kadın doğum a gittim hem hormonal hem vitamin hem hemogram herşey yolunda zaten ardından da gebe kaldım folik asit hakkında çok araştırdım. Ve yapay olduğu için kullanmama kararı aldım.

Tugceecikk aslında çok sabırsızim ama bebeğim bana Sabri öğretiyor çok ultrason a girmek onu huzursuz etmek istemiyorum 🥰

Tugceecikk dış gebeliğin belirtileri neydi kaç haftalıkken belli oldu. Dış gebelik meselesi beni tedirgin ediyor da

rose90 canım tek taraflı öldürücü bi kasık ağrısı yani sürekli çamur gibi lekelenme bayılma kesenin gözükmemesi ileri hafta olmasna rağmen :/

rose90 yo yani diger bebegim kiz. 1 yas 5 aylik cok cok haraketli hep kucagima aliyorum ALLAH korusun

rose90 bende oyle yapmak istiyorum ama dayanamiyorum gunler gecmek bilmiyor bir an once gidib gornek isdiyorum mercimeyi