• Gebelik
  • Kilo almadım 20 haftalığım

Kızlar hamileliğimin başında 60 kiloydum şimdi 62 sadece 2 kilo almışım herkes şimdiye kadar çok az almışsın diyor çok yemek yiyen biri de değilim böyle çevremdeki gibi ben hamileyim herşeyi canım cekti yiyceğim tip olmadım ama üzülüyorum az mı aldım diye bu haftalardan sonra alınıyormu

26 haftalığım 1 kilo aldım. bizim kilo almamızla bebeğin gelişiminin bir alakası yok, bu konuda kimseye kulak asmayın ☺️

denizimsi18 23.haftadan sonra kilo almaya başladım kusma bulantım tiksinme hiç bişey yoktu yememezlikte yapmıyodum bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra hiç önemli değil bence

denizimsi18 benzettşm ozamn canm 🥰 bu arada bende 20 haftalğm 16. Haftada hiç kilo almamştm son bir ayda aldmmı bilyorm ama iştahm açık son iki haftadr

denizimsi18 hiç üzülme çok kilo alanlarda sonradan şeker çıkıyo bence böyle daha iyi ben hiç şikayetçi değildim ilerleyen haftalarda istemeyende alacaksın zaten😊

Bende 24 den sonra kilo almaya başladım zaten bebek yarım kilo bişe o zamanlar

Kilo almaya cok musait olan bir insan olarak oglumda 20 haftaya kadar 1 kilo aldim sonrasinda kilo al8mim hizlandi 73 ile baslayip 90 ile bitirdim

Ben 24 e geldm 3 kilo aldm hersey iyi ve normal onemli olan bebegin iyi olmasi

Cigdemveminik yok ben tokatlı değilim ama sanırım aynı kişiden bahsediyoruz 🙈 bu kadar olur bende acaba o mu diye bizzat intagramına girip bakmıştım 🙈onun beyaz giydiğini görünce yok o değilmiş dedim çünkü aynı poz 🙈😍 eşi de tokatlı benim Bu arkadaşımın
      Bence kesinlikle aynı kişiden bahsediuoruz 🙈