Kızlar hamileliğimin başında 60 kiloydum şimdi 62 sadece 2 kilo almışım herkes şimdiye kadar çok az almışsın diyor çok yemek yiyen biri de değilim böyle çevremdeki gibi ben hamileyim herşeyi canım cekti yiyceğim tip olmadım ama üzülüyorum az mı aldım diye bu haftalardan sonra alınıyormu
Kilo almadım 20 haftalığım
26 haftalığım 1 kilo aldım. bizim kilo almamızla bebeğin gelişiminin bir alakası yok, bu konuda kimseye kulak asmayın ☺️
denizimsi18 20. Haftaya kadar hiç kilo almamıştım 20 den sonra almaya başladım
denizimsi18 ya ne alaka bilmem ama fotoğraftan bi tanıdığım sandm seni 🤦🏼♀️ Tokatlımısn
denizimsi18 23.haftadan sonra kilo almaya başladım kusma bulantım tiksinme hiç bişey yoktu yememezlikte yapmıyodum bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra hiç önemli değil bence
svmlanne öylemi canım bende çok üzülüyorum niye böyle diye 😔
Cigdemveminik yok canım Tokatlı değilim Çorum 😘
denizimsi18 hamilelikte amac sizin degil bebegin kilo almasi dogru yoldasiniz😊
denizimsi18 benzettşm ozamn canm 🥰 bu arada bende 20 haftalğm 16. Haftada hiç kilo almamştm son bir ayda aldmmı bilyorm ama iştahm açık son iki haftadr
denizimsi18 hiç üzülme çok kilo alanlarda sonradan şeker çıkıyo bence böyle daha iyi ben hiç şikayetçi değildim ilerleyen haftalarda istemeyende alacaksın zaten😊
Bende 24 den sonra kilo almaya başladım zaten bebek yarım kilo bişe o zamanlar
Cigdemveminik bende benzetmiştim fotodan ve arkadaşım tokatlı adı da deniz sonra onun fotolarına baktım o kırmjızı değil beyaz giymiş aynı poz fotoda 🙈🙈🤣
Kilo almaya cok musait olan bir insan olarak oglumda 20 haftaya kadar 1 kilo aldim sonrasinda kilo al8mim hizlandi 73 ile baslayip 90 ile bitirdim
yefeninannesi ya aynı denizdenmi bahsediyoruz bakıcam benm denizin fotosuna😂
Ben 24 e geldm 3 kilo aldm hersey iyi ve normal onemli olan bebegin iyi olmasi
yefeninannesi benm dediğim denizde beyaz giyinmiş😂 sendemi tokatlısun kız akraba çıkcaz dur😂
Cigdemveminik yok ben tokatlı değilim ama sanırım aynı kişiden bahsediyoruz 🙈 bu kadar olur bende acaba o mu diye bizzat intagramına girip bakmıştım 🙈onun beyaz giydiğini görünce yok o değilmiş dedim çünkü aynı poz 🙈😍 eşi de tokatlı benim Bu arkadaşımın
Bence kesinlikle aynı kişiden bahsediuoruz 🙈
yefeninannesi yok canım fotoyu netten koydum ya beğendiğim için 😚😍 adım da Deniz değil öyle denizimsi yazıdm😍😍
yefeninannesi ay eşi nereli bilmiyorm ama adı ibrahim eşinin aynımı😂
Cigdemveminik aynı kişi 🤣 sana instagramdan yazdım bak hatta 🤣