• Gebelik
  • Kilo almadım 20 haftalığım

denizimsi18 hiç üzülme çok kilo alanlarda sonradan şeker çıkıyo bence böyle daha iyi ben hiç şikayetçi değildim ilerleyen haftalarda istemeyende alacaksın zaten😊

Bende 24 den sonra kilo almaya başladım zaten bebek yarım kilo bişe o zamanlar

Kilo almaya cok musait olan bir insan olarak oglumda 20 haftaya kadar 1 kilo aldim sonrasinda kilo al8mim hizlandi 73 ile baslayip 90 ile bitirdim

Ben 24 e geldm 3 kilo aldm hersey iyi ve normal onemli olan bebegin iyi olmasi

Cigdemveminik yok ben tokatlı değilim ama sanırım aynı kişiden bahsediyoruz 🙈 bu kadar olur bende acaba o mu diye bizzat intagramına girip bakmıştım 🙈onun beyaz giydiğini görünce yok o değilmiş dedim çünkü aynı poz 🙈😍 eşi de tokatlı benim Bu arkadaşımın
Bence kesinlikle aynı kişiden bahsediuoruz 🙈

denizimsi18 Canım valla ben 6 bucuk aylik olana kadar kimse hamile olduğuma bilr inanmadı bi anda sadece karnim cikti o da 6 bucuk aydan sonra bende senin gibiydim ama midem bi açıldı tam açıldı bi de ne yeriysem bebegime yaradı 🤗

Esr36 öylemi kuzum inşaAllah bakalım bende olurum öyle ya üzülüyor insan 😟😔🙏🏻 Bebeğim kilo alsın beslensin yeter bana

denizimsi18 bende o zamana kadar öyleydim ama ondan sonra bir başladı pir başladı 37+6 oldum o geri 17 haftada 17 kilo almiş durumdaym şimdi hızla almaya başlayacaksn merak etme 😅

denizimsi18 Canim ben cok zayiftim 42 ile hamile kaldim. Bana oncedend e herkes zayifsin diyodu. Su an 15 haftaligim 4 kilo almisim(bence çook) ama hala herkes zayifsin diyo. Insanlar hep diyo yanii yapacak birsey yok. Ayrica kilomuz ile bebegin gelisiminn hic alakasi yok. Bebek gelisimi iyiyse kilo almaman daha guzel bence Takma bosver 🤷‍♀️🥰