Tgbanne cnm bende sabah gaptım negatif ama şimdi asırı ince gozle Zor gorunen bir ciZgi var sanki ya 1 hafta sonra yeniden uapcam gecikme 1. Gun kimyasalda gecikme 5. Gunde incecik cıkmıstı. Varsada cok cok yeni asırı ince cıktı . Of varsa İnşallah kimyasal değildir yada test goz yanılması yapmuyordur 😒😒
🦋💕En en en erken gebelik belirtileri 💕
Tgbanne canm pepap var pnu indir dongunu ordan takip et yoksa ben imkansız takip edemem evlendikten sonra indirdim bekarken dongum kaçtı hiç bilmiyorm yani
eee seninde mi 1 gun gecikme o zaman ??
123-456 cnm yaptım ama 5 6 saat gecti asırı ince gozle gorunmeyen bi cizgi cıkmıs gecen ay kimyasalda gecikme 5. Gündede incecik cıkmıstı kan cok dusuktu acaba cok yeni diye mi boyle oldu yoksa test mi bozuk gozle zor gorunuyor yani gecen seder daaha bekirgindi ya dua et me olur varsa kimyasal olmasın yine
Prensesannesi96 Fotoğraf paylaşsana kuzum bakalım, kaç gün var adete?
Benimde 3 defa kimyasal oldu hep adet günümde çıktı çizgi
Tgbanne Nasıl yani e geciktin mi o zaman 1 gün Ya testini atsana bi buraya . Bembeyaz mı hemen çöpe atmaaa belki sonradan görürüz
Tgbanne ay çok merak ettim
Ecmelbeyza aaaa öyle mi kız anlamafım ben atsana tuğba😍
Ecmelbeyza ecmooocuğum sen ne yaptın 😍
Telatabih Ben aynı 😅bir değişiklik Yok adeti bekliyorum iki gün üst üste yumurtlama gördüm çatlamayı değerlendiremedim malesef. Saymıyorum bu ayı giden gitti yanı var bi hayır yaa bakalım
Telatabih Sen ne yaptın yumurtlama ve çatlama gördün mü beklemedesin sanırım şimdi. Benim bat 20 Nisan
Ecmelbeyza kusum öyle düşünme Allah bilir arkadaşım sadece pik günü yaptıda gebe kaldı hayırlısı inşallah 🤲🏻😘
benimde testlerime bakar mısın bir ya çok silik demi
https://imgyukle.com/i/QEilYq
Ecmelbeyza benimde 21 nisan kuşum ama bende bu ay hiçççççç ümitli değilim 🤷🏻♀️
Telatabih Tam anlamıyla pik olmamış gibi sonra silinmiş devam etseydin sonuna kadar
Telatabih sıvı mı çok aldın acaba gerçi alsan bile pik olcaksa yine olurdu. Kesinlikle devam etmeliydin testlere
Telatabih şimdi takvime baktım evet benim de 21 Nisan ama o 20 Nisana olur hep öyle oluyo 🙄
Telatabih Pik günleri değerlendi de çatlama önemli olan ama eğer çatlamadıysa değerlendirmenin de anlamı kalmadı diye hissediyorum 😔😞belirti de Yok bu ay yandı bitti kül oldu kısacası
Ecmelbeyza ediyorum kuzum ogünden sonra silindi hepsi çok silik bak akşam yine atarım bugünde 3 de yapacağım
ya ben diyet yapıyorum günde 3 litre su içiyorum test yapana kadarda sabah 7 buöukta uyanıyorum o saman kadar 1 buçuk litre su kesin içmiş oluyorum o etkiler mi acaba
Ecmelbeyza testte çatlamadı mı ki silinmedi mi yani ? Olsun olsun ben olumsuz değilim senin adına 🤲🏻 İnşallah olacak
Ecmelbeyza kız daha dur ne belirtisi pazartesi yumurtlamadın mı ? :) çocukcağız rahme yuvarlansın daha