Bittercikolataa cok erken canm yunurtlamasan sonra 17. Gun uapın demişti benm ovulasyon testi aldıgım abla zaten 17. Gune kadat adet gunun heliyor geciyor 😃
🦋💕En en en erken gebelik belirtileri 💕
Prensesannesi96 kuzum şimdi yaptım negatif
Prensesannesi96 adetime 2 gün var yaptm negatif cnm
- Düzenlendi
Prensesannesi96 adetin de gecmiş canım bnce yap
Prensesannesi96 bn 28 günde 1 oluyorum , 14 mart olmustum , 12 nisan adet tarihi diye kafadan yaptm ama saymadım
Tgbanne Yine boylu boyunca klişe ve hiç inanmadığım cümleler kurmak istemiyorum 😔Sadece şu kadar söyleyeyim seni çok iyi anlıyorum. .. Empati yapmama gerek bile kalmadan. Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin bize. 🧸🎈
Ecmelbeyza amiiiin canım 🙏🏻
Prensesannesi96 ya dikkatimi ne cekti biliyor musun , 14 martta adet oldum , adet döngüm 28 günde bir , yani bugünde 29.günüm , bn de adet tarihim 12 nisan zannediyodum , 28 günde 1 oluyom ya , 14 nisandan 2 gün cık 12 nisan demiştim ama bu ay 31 cekiyor bunu unuttum tabi , acıklayabildim mi
Ecmelbeyza kız bugün 29.günümmüş :) teeeek teeek saydım 🤣 28 günde 1 adet oluyodum
Prensesannesi96 ya canım nasıl anlatim ki o ağrıyı böyle kramp gibi sanki parmaklarımla göğüs kafesimi sıkıyor gibi bir ağrıydı çok teşekkür ederim canım benim
Prensesannesi96 inşallah sende bir an önce hamile olduğunu öğrenirsin ayy canım allah söyletti valla hadi güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🥰
Tgbanne cnm bende sabah gaptım negatif ama şimdi asırı ince gozle Zor gorunen bir ciZgi var sanki ya 1 hafta sonra yeniden uapcam gecikme 1. Gun kimyasalda gecikme 5. Gunde incecik cıkmıstı. Varsada cok cok yeni asırı ince cıktı . Of varsa İnşallah kimyasal değildir yada test goz yanılması yapmuyordur 😒😒
Tgbanne canm pepap var pnu indir dongunu ordan takip et yoksa ben imkansız takip edemem evlendikten sonra indirdim bekarken dongum kaçtı hiç bilmiyorm yani
eee seninde mi 1 gun gecikme o zaman ??
123-456 cnm yaptım ama 5 6 saat gecti asırı ince gozle gorunmeyen bi cizgi cıkmıs gecen ay kimyasalda gecikme 5. Gündede incecik cıkmıstı kan cok dusuktu acaba cok yeni diye mi boyle oldu yoksa test mi bozuk gozle zor gorunuyor yani gecen seder daaha bekirgindi ya dua et me olur varsa kimyasal olmasın yine
Prensesannesi96 Fotoğraf paylaşsana kuzum bakalım, kaç gün var adete?
Benimde 3 defa kimyasal oldu hep adet günümde çıktı çizgi
Tgbanne Nasıl yani e geciktin mi o zaman 1 gün Ya testini atsana bi buraya . Bembeyaz mı hemen çöpe atmaaa belki sonradan görürüz
Tgbanne ay çok merak ettim
Ecmelbeyza aaaa öyle mi kız anlamafım ben atsana tuğba😍
Ecmelbeyza ecmooocuğum sen ne yaptın 😍