Telatabih sıvı mı çok aldın acaba gerçi alsan bile pik olcaksa yine olurdu. Kesinlikle devam etmeliydin testlere

Telatabih şimdi takvime baktım evet benim de 21 Nisan ama o 20 Nisana olur hep öyle oluyo 🙄

Telatabih Pik günleri değerlendi de çatlama önemli olan ama eğer çatlamadıysa değerlendirmenin de anlamı kalmadı diye hissediyorum 😔😞belirti de Yok bu ay yandı bitti kül oldu kısacası

Ecmelbeyza ediyorum kuzum ogünden sonra silindi hepsi çok silik bak akşam yine atarım bugünde 3 de yapacağım
      ya ben diyet yapıyorum günde 3 litre su içiyorum test yapana kadarda sabah 7 buöukta uyanıyorum o saman kadar 1 buçuk litre su kesin içmiş oluyorum o etkiler mi acaba

Ecmelbeyza testte çatlamadı mı ki silinmedi mi yani ? Olsun olsun ben olumsuz değilim senin adına 🤲🏻 İnşallah olacak

Ecmelbeyza kız daha dur ne belirtisi pazartesi yumurtlamadın mı ? :) çocukcağız rahme yuvarlansın daha

Telatabih cnm dün olmam gerekiyordu adet bugungecikme 1. Günü .
        ya foto denedim gorunmedi gozle bile zor gorunuyor o kadar silik ama keisn var çizgi bugun yeniden test alcam denicem yarın sabah inşQllah yanılma değildir yenidir 😊😊🤲😊

Telatabih cnm sanki yunurtlamssn ya alttın ustundekinde benmde cok silikti bu ay ama sıvı alıp yapmıstım snra testlerim bitti bakamadım daha tahminş 15. Gun dedim addetten aonra

Ecmelbeyza göğüslerim ve kasık ağrım adetten bikaç gün önce başladı ama kasık ağrım her adetten önce olan gibi değildi göğüs uçlarıma dokunamıyodum bile şuan 8+6 ama hala göğüslerim ağrıyo kasık ağrılarım yeni geçti arada bel ağrım oluyo adetten 2-3 gün önce test yaptık negatif çıktı ama sonra adetimin geciktiği 4. Gün yapınca anında ikinci çizgi belirdi sonraaa 1. Ayda falan mide bulantım başladı her sabah kusuyodum doktorum primal dr diye bi hap verdi bulantıyı tamamen kesiyo ama aşırı halsizlik yapıyo ama hisleri kuvvetli olan biriyim ve hamile kaldığımı adet olmadan önce hissettim eşim çok istiyordu evlendikten hemen sonra kaldım benim çalışmamı istemiyor umarım çocuğumuza iyi bi gelecek verebiliriz korkuyoruuuumm

Prensesannesi96 kuzum bende çok sıvı alıyorum acaba ondan mı oldu ya bu ay olmazsa clife alayım onu kullandığım ay hep çok koyu çıkıyordu

Telatabih Aa o zaman alttan bi üstteki pik. Sudan dolayı açılmıştır demekki biz bide başta yumurtlama görüyoruz Ya hep oldu bitti o zaman . Umarım tutar. Benimki 2 gün tam koyuydu sonra 3. Gün güya çatlama silindi ama tam silinmedi ama tabiki değerlenmedi sadece o koyu günler işte. Geçti gitti bu ay anlayacağın 🐡

Telatabih yok canm birinci gun gecikme dun adet gunumdu 😊😊😊 bi hafta falan dayancam vende duydum kuzenmde kimyasal genelik yasadı sonra saglıklı gebelik yasadı 2 gun once dogum yaptı inşallah vardır ya dua edin ne olurr