Nese YamacDemirinAnnesi ama agrılar oluncada böyle sanki oymuş gibi hosuma gidiyor olmayınca noluyo hamile değilmiyim acaba diye düşünüyorum 😂
Damla________ 1PrensAnnesi çılgın ya şeker testinin sonucunu gösterdim devlette doktor isyan etti odayı terk etti 😅
Damla________ 1PrensAnnesi sistem yoktu çalışmaması bi günmüş dedim yapacak b şey yok sorun değil ben beklerim nasıl sorun değil 30 hasta bar 😅 Allah yrd etsin dedim gulum
Vildan007 Nese benımde ilk neşe ama merak etme artık ben doktorumu araya araya kanser ettım Bazen hıssetmezsın agrılar olmayınca ama bekle 3. Ayına kadar ben yenı yenı hıssedıyorum 💕
Sebla55 Vildan007 kızlar özele mi gidiyorsunuz doktoru arayanları hep duyuyorum benım doktorum hıc oyle bı sıcaklık vermıyor
Vildan007 Sebla55 ben İstanbul'da doğumumu yapıcam ama 7. Ayıma kadar igdirdayım burada oturuyoruz devlete gidiyorum oturdu teker teker anlattı doktor bana Eğer cok bılgılendırmıyorsa degıstır bence cok onemlı arkadasım ☺
Sebla55 Devlet hastaneleri zaten tıka basa sıra bıle alamıyorm özele gıdıyorm ben doktorm bılgılı aslında anlatıyo ama soguk baya mesafeli oyuzdn numarasıyla doktoruyla konusanlara özendım ☺