1PrensAnnesi Nese 🙂 tatlım daha dur ilk gebelikte 21 haftada hisseden bile oluyor en erken 16-17de hissedersin
1PrensAnnesi Damla________ cnm hissettiğin başka bişey bağırsak hareketi yada rahim gerilmesidir bu haftada imkansız 🙂
pamuksekerinannesi Nese Allah iyiliğini versin ben 14.haftamdayım daha hissetmedim.. Biraz sabırlı ol canım benim biliyorum bende hergün istifra ediyordum bir kere etmeyince bir sorun mu var diyordum ama hissetmek için daha çok erken🤗
YamacDemirinAnnesi Nese kız daha dur çok erken 😂 Ben 25. haftamdayım şimdi tam anlamıyla hissediyorum 🤗🤣 sabırlı ol azıcık 😌
Nese YamacDemirinAnnesi ama agrılar oluncada böyle sanki oymuş gibi hosuma gidiyor olmayınca noluyo hamile değilmiyim acaba diye düşünüyorum 😂
Vildan007 Nese 🤗 Keşke karnımıza düştüğünde hıssetsek cok cok erken daha ara sıra agrıların sızıların gıttıgınde sankı hamıle degılmıssın gıbı hıssetmen cok normal ama bebegı daha hıssetememen cok cok normal🤗
Nese Vildan007 tam olarak o işte hamile değilmişim gibi hissediyorum bu sefer içime korku giriyorsan birşey oldumu diye ilk bide tedirgin oluyorum 😂
Vildan007 Nese benımde ilk neşe ama merak etme artık ben doktorumu araya araya kanser ettım Bazen hıssetmezsın agrılar olmayınca ama bekle 3. Ayına kadar ben yenı yenı hıssedıyorum 💕
Damla________ 1PrensAnnesi çılgın ya şeker testinin sonucunu gösterdim devlette doktor isyan etti odayı terk etti 😅