1PrensAnnesi Damla________ cnm hissettiğin başka bişey bağırsak hareketi yada rahim gerilmesidir bu haftada imkansız 🙂
Vildan007 Nese 🤗 Keşke karnımıza düştüğünde hıssetsek cok cok erken daha ara sıra agrıların sızıların gıttıgınde sankı hamıle degılmıssın gıbı hıssetmen cok normal ama bebegı daha hıssetememen cok cok normal🤗
Nese Vildan007 tam olarak o işte hamile değilmişim gibi hissediyorum bu sefer içime korku giriyorsan birşey oldumu diye ilk bide tedirgin oluyorum 😂
Vildan007 Nese benımde ilk neşe ama merak etme artık ben doktorumu araya araya kanser ettım Bazen hıssetmezsın agrılar olmayınca ama bekle 3. Ayına kadar ben yenı yenı hıssedıyorum 💕
Nese YamacDemirinAnnesi ama agrılar oluncada böyle sanki oymuş gibi hosuma gidiyor olmayınca noluyo hamile değilmiyim acaba diye düşünüyorum 😂
Damla________ 1PrensAnnesi çılgın ya şeker testinin sonucunu gösterdim devlette doktor isyan etti odayı terk etti 😅
Damla________ 1PrensAnnesi sistem yoktu çalışmaması bi günmüş dedim yapacak b şey yok sorun değil ben beklerim nasıl sorun değil 30 hasta bar 😅 Allah yrd etsin dedim gulum
Sebla55 Vildan007 kızlar özele mi gidiyorsunuz doktoru arayanları hep duyuyorum benım doktorum hıc oyle bı sıcaklık vermıyor
Vildan007 Sebla55 ben İstanbul'da doğumumu yapıcam ama 7. Ayıma kadar igdirdayım burada oturuyoruz devlete gidiyorum oturdu teker teker anlattı doktor bana Eğer cok bılgılendırmıyorsa degıstır bence cok onemlı arkadasım ☺
Sebla55 Devlet hastaneleri zaten tıka basa sıra bıle alamıyorm özele gıdıyorm ben doktorm bılgılı aslında anlatıyo ama soguk baya mesafeli oyuzdn numarasıyla doktoruyla konusanlara özendım ☺