CANSSS588 cnm bnde 10+1im bnde oruç tutmak istiyorum ama dayanamazsın diyorlar. Bulantım kusmam da oluyo benim o zamana kadar geçmezse tutmıcam malesef

Daha var o zamana kadar nasıl oluruz hiç kestiremiyorum bende 22.haftamdayım belki hiç etkilemeyecek belki çok kötü olup tutamayacaz bence ana göre yaşayıp görürüz 🥰 gönül ister ki tutalım rabbim yardımcımız olsun 🌸

CANSSS588 Ramazanda doğuracağım kısmetse, tutamıycam ve çok üzülüyorum ama günlük su tüketimi sürekli bişeyler atıştırma VS uzun saatler aç kalınacak bilemiyorum ilk zamanlarım olsa tutmaya çalışırdım belki bilmiyorum da denerdim en azından 🤷‍♀️

CANSSS588 bende 24+4 oldum bende tutmak istiyorum ama çalışyorum bi yandan bide antalyadayim oanki duruma bağlı şuan kesin bisey diyemiyorum canim

UraSsmom CANIM SENİN DOGUMA AZ KALIYORMUS YA BENCE SEN DENEME BİLE ÇUNKÜ BEBEK EN COK SON ZAMNLAR BESLENİP BÜYÜR DİYE BİLİYORUM AMA YİNEDE DOKTORUNA Bİ DANIŞ.

A

CANSSS588 ama sanmıyorum tutabilcemi normal hamile olmadan da ben zorlanıyordum başım falan ağrıyordu şimdi iki kişiiyim 🤷‍♀️

Huri_07 BENDE AYNI DURUMDAYIM YA SABAH 7 DE KALIKIYORM GÜNLERDE ÇOK UZUN. OCUT TUTMAK İSTİYORUM AMA NAPCAM BİLMİYORUM DENERİM SIKINTI OLMAZSA TUTARIM SENDE OYLE YAP.

CANSSS588 Aynen canım 24 Nisan Ramazan başlıyo 11 mayıs doğumum görünüyo zamanında gelirse oğlum 💙 Onlar iyi olsun da kazasını tutarız napalım 🤷‍♀️