SELAM KIZLAR BİRAZ ERKEN BİR POST OLMUŞ OLABİLİR AMA MERAK ETTİM :) BEN ŞUAN 18+3 HAFTALIK GEBEYİM SİZCE RAMAZANDA ORUÇ TUTABİLİRMİYİM VEYA SİZLER TUTACAKMISINIZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ.
RAMAZANDA ORUÇ
CANSSS588 cnm bnde 10+1im bnde oruç tutmak istiyorum ama dayanamazsın diyorlar. Bulantım kusmam da oluyo benim o zamana kadar geçmezse tutmıcam malesef
Ben tutmam sanırım, az su içince idrar yolu enfeksiyonu oluyor
Daha var o zamana kadar nasıl oluruz hiç kestiremiyorum bende 22.haftamdayım belki hiç etkilemeyecek belki çok kötü olup tutamayacaz bence ana göre yaşayıp görürüz 🥰 gönül ister ki tutalım rabbim yardımcımız olsun 🌸
nasıl tatıcaksın kirn ben yemek saaytimi geöirdigim anda baygınlık geçiriyorum oruç tutmak cok zor hamilelikte
Tatlisannedilekk ANLADIM CANIM BELKİ O ZAMAN KADAR GECER EN AZINDAN 1 2 GÜN DENE DAYANABİLİRSEN TUT.
Htceee AMİNN CANIM DEDİĞİN DOGRU BEKLEYİP GÖRECEZ GALİBA :)
M_agayeva TABİ SOR DOKTORA AMA DENE 12 GÜN DAYANBİLİRSEN TUT.
Bende 8. Haftadayım doktora sorucam inşallah tutarım
Mervedkn DENE CANIM KENDİNİ İYİ HİSSEDERSEN TUT
UraSsmom CANIM SENİN DOGUMA AZ KALIYORMUS YA BENCE SEN DENEME BİLE ÇUNKÜ BEBEK EN COK SON ZAMNLAR BESLENİP BÜYÜR DİYE BİLİYORUM AMA YİNEDE DOKTORUNA Bİ DANIŞ.
Huri_07 BENDE AYNI DURUMDAYIM YA SABAH 7 DE KALIKIYORM GÜNLERDE ÇOK UZUN. OCUT TUTMAK İSTİYORUM AMA NAPCAM BİLMİYORUM DENERİM SIKINTI OLMAZSA TUTARIM SENDE OYLE YAP.
Mervedkn AYNEN TEK CANLI OLSAN TUT DERDİM AMA BEBEGE YAZIK VALLAHİ DENEME BİLE O ZAMAN :))