• Gebelik
  • Cinsiyeti söylemeyen doktorlar🤨

Minnosminnak ohaa 27 haftalık ve 2 gün önce öğrenmek ha 😄😄 valla sana helal olsun ben olsaydım orta yerimden çatlardım 😄😄 neymiş bakalım minik🤗🤗

Canım bende senin gibi çok merak ediyorum cinsiyetini doktorun gerçekten görmüş olsa söylerdi bence neden öyle desin şöyle düşün şimdi kız dese 1 ay sonra erkek dese bu hoşuna gitmez demi 😂 o yüzden sabır edelim doktorun emin olmak için söylememiştir hiç sıkma tatlı canını 😊

Zeyzey255 yaaa aslında ben bu gebeligimde çok sinirli olmuşum Napicam bilmiorum 😄😄 hiç Iyi değilim ya sağa sola sataşıyorum eltim numaramı istemiş gorumcemden verme dedim bi sürü şey saydım sonra sakinleşince napiorum ben ya dedim .. Öyle bi manyak olmuşum ☺☺ sagol yinede bebeğim ❣ ama bi kızım var bitanede oğlum olsun istiyorum 🤗

Kızlar benimde tahmin edermisiniz 😌 😌

https://i.imgyukle.com/2020/03/10/nAdxIp.jpg

Ilaydamyy Devlette neden söylemesinler ben 11 haftanda ikili tarama için gittim ben sormadan söyledi tahminini 🤷🏻‍♀️

Ilaydamyy Aa sende benim gibi benimde bi kızım var gönlümden geçen erkek rabbim hayırlısını versin sağlıkla gelsin kuzucuklar umarım gönlümüzden geçeni yaşarız 🙏♥️🥰

Ilaydamyy Bana da söylememişti devlet sinirden özele gittim o da göremediğini söyledi 16.haftada gittim özele yine göremedi devlete gittim direk bebeğin erkek dedi. Güvenemedim özele gittim o da erkek dedi. İçim rahatladı çünkü ona göre alışveriş yapıyosun herkes heyecanla bekliyor felan. O yüzden acele etmeyin 2 hafta daha bekleyin kesinleşsin çünkü değişme ihtimali var. Bu arada ilk fotoda kız gibi görünüyor. İkinci fotoda sırtını dönmüş zaten belli olmaz. Hayırla kucağınıza alın inşallah 🙏 🥰