Cinsiyeti söylemeyen doktorlar🤨
Özelde 16 da öğrendim bence çokda sinirlenmeyin yanlış söylerse de bu sefer ona sinirlenecektiniz 😂 geç olsun ama kesin olsun biraz daha sabır 💜
Kbra7777 ne bilim ya 10 haftalıkken 12. Haftanda gel dedi cinsiyeti söylerim 14. Haftamda gittim belli olmaz şimdi dio sınır olmamak eldemi
Kbra7777 bende ona kızdım çok 12. De gel dedi 14 de gittim dediği şeye bak
Sakin kalmaya çalışın ilk hamileliğimde 16.haftada söyledi doktorum ikinci de 13+5 te tahmin verdi ben yine emin olmak için 16 yi bekledim.3. de 14+5 te kesin olmamakla birlikte yine tahmin yürüttü ama 18 de gidince emin oldum.En sağlıklısı 16 dan sinea.14 söylese bile yanılma olabilir
prettywoman haklısın cnm ama gördüğünden okdr eminim ki söylemedi evire çevire baktı bebeğime yani anladı cinsiyeti söylemedi
Ilaydamyy 27 haftalığım iki gün önce öğrendim cinsiyet düşünün artık 😂 sabret biraz
Minnosminnak ohaa 27 haftalık ve 2 gün önce öğrenmek ha 😄😄 valla sana helal olsun ben olsaydım orta yerimden çatlardım 😄😄 neymiş bakalım minik🤗🤗
Ebru0714 ❣❣❣❣
Canım bende senin gibi çok merak ediyorum cinsiyetini doktorun gerçekten görmüş olsa söylerdi bence neden öyle desin şöyle düşün şimdi kız dese 1 ay sonra erkek dese bu hoşuna gitmez demi 😂 o yüzden sabır edelim doktorun emin olmak için söylememiştir hiç sıkma tatlı canını 😊
Zeyzey255 yaaa aslında ben bu gebeligimde çok sinirli olmuşum Napicam bilmiorum 😄😄 hiç Iyi değilim ya sağa sola sataşıyorum eltim numaramı istemiş gorumcemden verme dedim bi sürü şey saydım sonra sakinleşince napiorum ben ya dedim .. Öyle bi manyak olmuşum ☺☺ sagol yinede bebeğim ❣ ama bi kızım var bitanede oğlum olsun istiyorum 🤗
Ilaydamyy çok şükür bir kız bir oğlum var şimdi bir kızım daha olucak ama isim bulamıyor Z 😊🌺
Minnosminnak Derin güzel isim ben birakicaktim esim izin vermedi ilayda koyduk ismini😄
Ilaydamyy anlamı da önemli benim için 😊 çok kararsız kaldık ya
Minnosminnak melek koyun o zmn😄😄 cok anlamli
Kızlar benimde tahmin edermisiniz 😌 😌
Ilaydamyy valla bilmiyorum akışın a bırak derler ya öyle yaptım 😂 bu sefer isim beğenemiyoruz