• Gebelik
  • Cinsiyet tahmini yapan var mı ? 🥰

demet56bungl ay kuzum çok tesekkürler 🙏🥰💗 11. Haftamda %90 kız ama bidahaki gelişinde teyit edelim yanıltabiliyor bazen dedi bilmiyorum bakıcaz önemli olan sağlıklı olmaları🙏bak googleye resim yükle yaz ikinciye tıkla resimi seç yüklesin assgıda kopyala yazıcak ona bas buraya yapıştır

Mryslny 11. Haftamda %90 kız ama bidahaki gelişinde teyit edelim yanıltabiliyor bazen dedi bilmiyorum bakıcaz önemli olan sağlıklı olmaları🙏 teşekkürler tahmin için canım🥰

Anesmasal 11. Haftamda %90 kız ama bidahaki gelişinde teyit edelim yanıltabiliyor bazen dedi bilmiyorum henüz belli değil canım

Sude_uzum01 11. Haftamda %90 kız ama bidahaki gelişinde teyit edelim yanıltabiliyor bazen dedi ama net bilmiyorum canım sağlıklı olması önemli olan 🙏🥰

Ireem7 ben ablamam ama erkege benziyor gibi de o kordon da olabilir .ama yine de erkek veya kiz olablir .tam giremedim aşağıyı. Ama benim oğlum da boyle düz bakmıştı bacaklari acik görmüştüm. Sonraki haftalarda erkek demişti doktorum .o da boyle bakıyordu 😅

Ayse-elifim35 oğlan çocukları hemen gösteriyormus kendini doktor erkek kesin dedi ama daha erken birşey almak istemiyorum. Birde erkekte çok ödem oluyor diyorlar sizdede var miydi

Ireem7 ben kızımda aşırı şiştim ya sırf ödemdim yaza denk gelmişti belki ondandır

Ireem7 ödem olmadi daha 21+4 um .olur mu bilmem ama aynen erken belli oldu 12+6 iken yuzde 99 erkek dedi .sonra 16+3 de yüzde yüz dedi .zateb resmi de var 20+1 de . Değişme olmadı yani .kizim Mesela gec göstermeyi kendini 16.hafta görmüştük canım.sadece bu çocuğunda asiri nefes nefesyim .kizim da çok rahattım ya .bu sefer oğlum da midem de kotuydu 3 ay boyunca allaha sukur düzeldi canin

Ayse-elifim35 dediğin gibi benimde nefes nefese kalıyorum herkes şimdiden böyleyse yandın diyor ama çok şişkinlik oldu bende

Ireem7 evet ben de surekli nefes nefeseyim ya 8 ayin sonuna dogru düşünemiyorum bizi😅kizima hamileyken boyle değildim son ay belki böyleydim .simdi çok farkli ya nefes nefese surekli otrurken de ya☺

Anesmasal kizlar cok tatli oluyo ya tabi prensleri de unutmuyalim rabim istiyen herkese eli yuzu duzgun evlat saglikli sihatli cocuk nasip ettsin kiz erkek farketmez saglikla gelsin vatana devlete hayirli evlat olsun cumlemizin

demet56bungl aminnnn hele kız kardeş bu hayattaki en önemli şey bence. Rabbim hayırlı evlat eylesin😍