• Gebelik
  • Cinsiyet tahmini yapan var mı ? 🥰

Ucanfiller buda yan durmus ya bunlari veren rabime kurban binlerce şükürr🤲❤ erkek kafasi buda iyi bak ayni diyer atilan resimler cnm.kafalar ayni ben resim yuklemesini bilmiyom benim kiz kizlarin kafasi daha farkli bilseydim resim attmasini attardim

demet56bungl ay kuzum çok tesekkürler 🙏🥰💗 11. Haftamda %90 kız ama bidahaki gelişinde teyit edelim yanıltabiliyor bazen dedi bilmiyorum bakıcaz önemli olan sağlıklı olmaları🙏bak googleye resim yükle yaz ikinciye tıkla resimi seç yüklesin assgıda kopyala yazıcak ona bas buraya yapıştır

Mryslny 11. Haftamda %90 kız ama bidahaki gelişinde teyit edelim yanıltabiliyor bazen dedi bilmiyorum bakıcaz önemli olan sağlıklı olmaları🙏 teşekkürler tahmin için canım🥰

Anesmasal 11. Haftamda %90 kız ama bidahaki gelişinde teyit edelim yanıltabiliyor bazen dedi bilmiyorum henüz belli değil canım

Sude_uzum01 11. Haftamda %90 kız ama bidahaki gelişinde teyit edelim yanıltabiliyor bazen dedi ama net bilmiyorum canım sağlıklı olması önemli olan 🙏🥰