Dereninannesi siz balık yağı kullanıyormusunuz peki
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
Burak-ve-annesi bende balik sezonu acildigindan beri yiyorum her hafta balik. Of ya kilo aldiriyorsa icmiyim 😊
Tbberk 28.hafta 11 kilo🙈
Tugcegurayy 15 haftaya kadar bende 3 kilo verdim kusmalar bitince almaya basladım
Gamzedeniz sen baya almisin kuzum
Duru 😁 inşallah böyle devam edersin 🙂
SerenYiitolu 16 ile kapat bare 😁 senin yine iyi ya bnm arkadasim 20 haftada 10 kilo aldi
21 haftaligim.... 1 kilo almisim😉
SerenYiitolu ben her tartıya çıktığımda piskolojim altüst oluyo zaten 😁 Doğumdan hemen sonra üstümüzde gebelikten 100gr bile kalmaması dileğiyle artık ne diyeyim 🙂
Tbberk doktoruna danış derim mutlaka 😘 bana bakma
Burak-ve-annesi ayy inşallahh🙂 aslında bizim böyle olamamızın sebebi belkide çevremizdekiler hamilelik mükemmel bişe her anının tadını çıkarmamız gerekirken biz şişkoluğumuzla ilgileniyoruz😆😆
Tbberk doktor 13le bitirecez diyor ama kendisi bile inanmıyor hahaha 😂
Hiç kusmuyorum ki yiyemiyorum bu durumum geçsin diye dualar ediyorum 🙁
SerenYiitolu kaç kiloyla gebe kaldın bu Arada 🙂 tartıya çıkınca tadını falan çıkaramıyorum işte bide beni gebeliğimin basından beri ailemden kimse görmedi Kıbrıs’ta yasıyorum ben ailem Türkiye’de fotoğraf falan atınca aaa nasıl kilo almışsın deyince herkes sinirlerim bozuluyor 😂
Tugcegurayy geçer merak etme sabır et biraz daha bu durumu da yasamayan bilemez gerçekten çok zordu ilk aylarım benimde gece bile uyuşamazdım
Merhabaa ikiz annesiyimm 24 haftalık olduk 46 kilo ile hamile kaldım şu an 54 kiloyum. 8 kilo aldımm 🙂
Burak-ve-annesi allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Burak-ve-annesi 56 kiloydum☺ Kameradan öyle görüyorsunuzdur de geç hehe🙂 sen kaç kiloydun
Kizlar 33. Haftamdayim 7 kilo aldim sizce normal mi