firdevsates4216 dependi ilk onlar mi giydiriyolar ailem yanımda yok nasıl olacak blmyrm
38+3 DE LİYAKUŞUM'A SEZARYENLE KAVUŞTUM 💜🕊️
tazee_annee yok kuzum ben odaya sontayla geldim odada çıkardılar sonramı sonra annemin yardımıyla giydim
firdevsates4216 bu depend çok lazım bişey mi herkese kesin lazım mı daha 4 aylık hamileyim de.. anlamadım 😑
firdevsates4216 gozunuz aydin 🤗 Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin😍. 33. Haftadan 38+3 e kadar su sizintisiylami gecirdiniz. Suyunuz bitmedimi. Birde enfeksiyon kapma durumu oluyor su gelmelerinde hemen bebegi aliyorlar diye biliyorum. Sizin 5 hafta durmus masallah. 😊
Dserin1 valla ben çok rahattım onun sayesinde çişimi kaçırdım mesela sezaryen olunca hemen kalkamadım çişim dışarı bile sızmadı bence mutlaka al
firdevsates4216 Konyada hangi hastane ve hangi doktora gittiniz acaba?
mavisimm Ali Kemal belviranlı kadın hastalıkları ve doğum çocuk hastanesi Bülent Şimşek
Hayırlı sağlık analı babalı büyütün yavrunuzu inşallah ❤️Darısı benim ve büyütün bekleyen arkadaşlarımın başına😊
Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥️ 🧿 rabbim bebeğinin bahtına en güzellerinden ve en hayırlısından nasip etsin inşallah 🧿🙏
firdevsates4216 bende persembe gunu sezeryan olucam ama o sonda beni cok korkutuyo
firdevsates4216 allahım sana bagislasin onu hepimizin yavrunu kucağına almak nasip etsin inşallah bu arada tam olarak kaç haftalık dogum yaptın cnm
RanaaT amin canım benim çok sağol ❤️
Ebru9360 korkma kendini bebeğine odakla sağ salim yavruna kavuşursun inşallah onu bi kucağına al kokusunu içine bi çek dünya da ondan başka hiç bişey görmez gözün❤️☺️
Aysegulgorkem amin amin inşallah 38+3 de doğum yaptım canım
firdevsates4216 amin cnm inss🤲🏻😊
firdevsates4216 Neden sonda nızı sizi uyuşturduktan sonra takmadılar? Normalde öyle olması gerekmiyor mu?
firdevsates4216 saglıkla büyütün canım sütunuz kac gunde indi
Su geldikten sonra eve göndermeleri büyük risk iken siz epey beklemişsiniz ilk defa duyuyorum yanlıs mı yazdınız acaba. Çünkü hiçbi doktor bu riske girmez. Bende aynı şekilde doğum yaptım da
firdevsates4216 sen sağol kuzum ♥️ bizde doğursaydık daha başındayız ama 😂