Su geldikten sonra eve göndermeleri büyük risk iken siz epey beklemişsiniz ilk defa duyuyorum yanlıs mı yazdınız acaba. Çünkü hiçbi doktor bu riske girmez. Bende aynı şekilde doğum yaptım da

Svl01 yok hayır doğru yazdım kese yırtılmış tamamen patlamamış geri kapanmış daha sonra bende büyük risk diyordum ama işte lafta uzmanlar 🤷🏻‍♀️

RanaaT bende öyle diyordum daha 10 haftalık nasıl olacak zaman nasıl geçecek diye ama şuan doğdu 1 aylık bile oldu zaman su gibi akıp gidiyor tadını çıkar ❤️😘

firdevsates4216 Allah analı babalı büyütsun inşallah rabbim bizlerde kavuşmayı nasip etsin debend bez dikisinize zarar vermedi demi herkesin tavsiyesi üzerine bende aldım ama tedirginim biraz debendmi yoksa hasta bezini dah kullanisli

firdevsates4216 allahtan hamile değilim doğurdum normal dogum gibisi yokmuş diyorum şuan yoksa bu yazdığınızdan baya etkilenirdim 😂🧿🧿

Ebru9360 benm canm xok acımıstı gerci acı eşiğim de çok düşüktür elimle ittrdm hemsireyi biraz 🙏 ama snrasi rahatladm icimden parcalar düştüğünde

Ebru9360 ben 2 gn once kurtuldum darisi sizlere insallah. Ilk bebegm normal doğum nasıl bisy yasamadm ama sezeryan ilk gün bana tövbe dedirtti tabi zorunlu sezeryan kimseyi korkutmiyim ilk gün her zamn zor derler de