Merhaba kızlar 21 haftalık olduk bugün başından beri bu zamana kadar sadece 2 kilo aldım benim gibi olan varmı🤔
Gebelikte kilo alımı🤓
Hahhsueoe bende 21+4 3,500 gibi bi kilo aldım 2. Hamileliğim inşallah fazla almam😁
Ben 23 haftalığım 6-7 kg falan aldım
Hahhsueoe Valla canım 29. Haftaya girdim bugün. İlk 3 ay 10 kilo verdim aşırı kusma bulantı halsizlikten. Sonra ki 3 ay ise o 10 kiloyu geri aldım 🤣
Yani 65 ile kaldım 55e düştüm. Şimdi 65e geri çıktım 1 aydır böyleyim daha almadım iyi mi bilmiyorum doktor şanslısın diyor gerçi 😂
iç karnımda genişmiş karnım o yüzden bu son ay çıkmaya başladı sadece ama bi anda pat diye çıktı 🤣🤣
Islim123 maşallah vitaminler bile aldırıyor siz almamoşsımız ne güzel bebek de sağlıklı ve kilosu yerinde ise ne mutlu size
30+3’teyim. 9 buçuk kilo aldım. Eğer bebeğin kilosu gelişimi yerindeyse hiç dert etmeyin ☺️
yefeninannesi yerinde canım gayet iyi benim şansım tatlı ve paketli gıdalardan tiksinmek oldu bu yuzden bol bol sadece ev yemeği yiyorum
Islim123 aynen tiksinmek bile bazen iyi olabiliyor demek ki 😍🙈 ne mutlu size zaten onların bebeğe ve size hiç yararı olmuyor boş kalori
Kilo çokta önemli değil aslında önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı 🤲 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊🤲
28+5 1.5 kg almısım :)
Aysenurcatikkaya inşallah canım☺️
Sumeyye_g gene iyi canım☺️
defnemila aynen benimde canım 21 haftalığım karnım bianda çıktı ondan öncesinde bişry yoktu 😊
Islim123 oo maşallah canım😊