Hahhsueoe Valla canım 29. Haftaya girdim bugün. İlk 3 ay 10 kilo verdim aşırı kusma bulantı halsizlikten. Sonra ki 3 ay ise o 10 kiloyu geri aldım 🤣
Yani 65 ile kaldım 55e düştüm. Şimdi 65e geri çıktım 1 aydır böyleyim daha almadım iyi mi bilmiyorum doktor şanslısın diyor gerçi 😂
iç karnımda genişmiş karnım o yüzden bu son ay çıkmaya başladı sadece ama bi anda pat diye çıktı 🤣🤣

Islim123 aynen tiksinmek bile bazen iyi olabiliyor demek ki 😍🙈 ne mutlu size zaten onların bebeğe ve size hiç yararı olmuyor boş kalori
    Kilo çokta önemli değil aslında önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı 🤲 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊🤲

Islim123 31. Haftada hiç kilo almamanız imkansız. Bebeğin ağırlığı, sıvısı, kan hacimi, plesantası derken illaki 3-5 kilo almışınızdır. Hiç almadım demeniz uygun olmamış. Sağlıklı gebelikler..

Hahhsueoe Evet bende öyleydim sizin haftanizda ama sonra birden alınabiliyor şuan 27 haftalık olduk 6 kilo aldım 😊

defnemila aynen benimde canım 21 haftalığım karnım bianda çıktı ondan öncesinde bişry yoktu 😊