Gebelikte kilo alımı🤓
Mommytobe2020 ben 27. Haftamda 9 kilo aşmıştım.. benimde tuagıma gidiyor bebek şuan 1.5 kill plesantası , suyu.. nasıl almıyorsunz ya 😂
HiraNevruz bende 20 haftalığım 9 kilo aldım 😞😒
Hahhsueoe valla kılolu hamile kaldım 29 hafta ıkız gebeyım 29 haftaya kadar 3kılo almıstım 4gündür hastanede tedavi görüyorum 4 kılo aldım puf puf oldum
Gmzzz 😂 anliyamiyorum
Hahhsueoe 23+3 olduk 👧🏻 2 kilo ile devam 🙂
Gmzzz alınmayabiliyor cnm aynı kaldığı kiloyla doğuma gidip 4 kg çocuk doğuran akrabam var , bende 23+3 oldum 2 kilo aldım bebekte önde gidiyor gelişim olarak dr um her gittiğimde tebrik ediyor beni 😂😂 Mesela anneme çekmemişim annem hamileliklerinde hep 30 kg ya yakın almış bence yapısal birşey bu durum çok kafaya takmamak lazım
28’inci haftamdayım 1 kilo almışım sadece 1 kilocukk hahah şaka tabi ki 12 kilo aldım ama görenler hiç almadın diyor pek çaktırmıyorum sanırım hala aynı etekleri aynı ayakkabıları giyiyorum. Değiştirdiğim tek şey sutyen ve külotlar oldu.
Kbraosmn imkansızı başarmıştır belki... Amnıyon sıvısı 1kılo ya plasenta? buyuyen göğüsler? Artan kan hacmi? Kı artmaması ımkansız en düşük alsa 4kılo hıc almamak nasıl oluyor acaba.... Hanı dersn kı ılk 4ay kustum 10kılo verdm smdı aynı kilodayım verdiğimi 10 kıloyu aldm anlaşılır ozaman. Ama hıc almamak ımkansız
Hahhsueoe 20+6 hic almadım aksine - 4 deyim 🙈
defnemila benimde 20. Haftada bianda 😊
Beyzaharun ne güzel canım😊
Hahhsueoe 36+3 bugun tarttim 12 kilo almisim
Bende fazla bişey yıyemedıhım halde kılo alıyorum çok almakdanda aşırı korkan biriyim zaten 22. Haftamdayım 54-55 gibi hamle kaldm şuan 61.5 kiloyum 🤦🏻♀️ Dahada artarsam dıye korkuyorum bianda aldım kıloyuda 14.haftamda 56 kiloydum her hafta 1 kilo aldım herhalde 14den sonra 🤷🏻♀️ Son aylarda daha çok alınıyor dıyolar o zaman ben plates topu gıbı bısey olurum herhalde