Canimm. İnstada mühendisinoğlu var o sayfayı takip et herşeyi en ince ayrintisina kadar araştırıyor en güvenilir şampuan deterjanları söylüyor içerik bakımından için rahat etsin ben Dalin kullanmadım sahsen

Gizemkara21 canım benim saç problemim olduğu için bebek şampuanı kullanıyorum Dalin, ama benim bile gözlerimi yakio bebeğim için değilde kendim için kullanıyorum onu

Gizemkara21 bende iyi şeyler duymadım canım değiştirmek istersen değiştir bence bir kere kullanırsan aynı şeyi tekrar kullanmak zorunda kalacaksın.

Gizemkara21 bende herseyı dalin aldim dün yıkadim biraz mis gibi koktu evim hemen gayette yumusacık oldu battaniyeler🐣

bilgihamile canm bana düsmez ama sana blgi vermek istedm. Uzmanlar artk pudrayi onrmuyorlar. Bebekte akciger kisti yapiyorms

Gizemkara21 tabiki var ben onu takip ederk aldm dur adi yabanci bisey bücehenn mi ne bakim net yazym

@Gizemkara21
    bübchen bu marka tamamen btkisel. Bebek yagi pisik kremi vucut losyonu herseyi guzel. Papatya yagindan uretilms. Bunun komple seti var 90 tl e bebekte

Gizemkara21 dalinin granül sabunu doğal canim onuda mühendisioğlu sayfasında gormustum

Gizemkara21 ben bayagı araştırdım duru granül en katkısız olanı deterjanda, eğer alabilseydim mustela alırdım mühendisin oglu var ınst o e bebegın sampuanını onermısti yorumlara baktım cogu kısı memnun onu aldım canım ama bılmıyorum herkes baska birsey soyuluyor

Gizemkara21 kokusu yok canım yıkanınca aman aman kokmuyor dün yıkadım daha, lavanta olanı guzel diyorlar ama alerji olur diye almadım dogal olanı aldım

Gizemkara21 deterjan ve yumuşatıcıyı ben kullanıyorum çok aşırı parfüm kokmasın ve kalıntı olmasın diye 2 kere duruluyorum makinede. Sorun olmadı bugüne kadar. Yalnız şampuan bebekler için uygun değil diye okumuştum bir yerde. Çocuklar için uygunmuş.

Gizemkara21 dalin iyi değil. Mühendisinoğlu va r instagram da içindekileri tek tek yazıyor. Bak istersen. Malesed kimyasallar var içinde en kötü şampuanını değiştir.

Ben dalin şampuanı makyaj çıkartmak için kullanıyorum. Güzellik uzmanı bir arkadaşım demişti. 😀