Gizemkara21 dalinin granül sabunu doğal canim onuda mühendisioğlu sayfasında gormustum

Gizemkara21 ben bayagı araştırdım duru granül en katkısız olanı deterjanda, eğer alabilseydim mustela alırdım mühendisin oglu var ınst o e bebegın sampuanını onermısti yorumlara baktım cogu kısı memnun onu aldım canım ama bılmıyorum herkes baska birsey soyuluyor

Gizemkara21 kokusu yok canım yıkanınca aman aman kokmuyor dün yıkadım daha, lavanta olanı guzel diyorlar ama alerji olur diye almadım dogal olanı aldım

Gizemkara21 deterjan ve yumuşatıcıyı ben kullanıyorum çok aşırı parfüm kokmasın ve kalıntı olmasın diye 2 kere duruluyorum makinede. Sorun olmadı bugüne kadar. Yalnız şampuan bebekler için uygun değil diye okumuştum bir yerde. Çocuklar için uygunmuş.

Gizemkara21 dalin iyi değil. Mühendisinoğlu va r instagram da içindekileri tek tek yazıyor. Bak istersen. Malesed kimyasallar var içinde en kötü şampuanını değiştir.

Ben dalin şampuanı makyaj çıkartmak için kullanıyorum. Güzellik uzmanı bir arkadaşım demişti. 😀

Gizemkara21 8 aydir kizimi dalinle yıkıyorum hicbir zararj olmadi herseyin için de olduğu gibi illaki kimyasal oluyor hepsinde vae cunku sabun sampuan deterjan icindeki kaygan özeliği kostik maddesinden geliyor ve kostigin saf hali yakıcı ozelige sahip yani hicbirinde yok diye birsey yok hepsinde var malesef😊 dipnot olarak sunuda eklemek istiyorum zaten plastik yapımı oldukca pis bir üretim 2.kimyasalda burdan geliyor nerden tutsak elimizde kalıyor çokta takmamak lazim Allah korusun 🥰

Gizemkara21 kesinlikle dalin ürünlerini kullanmayın yavrunuza kimyasal içerikli hepsi. Minoris bebek şampuanı tavsiye edebilirim size. Eğer fiyatı pahalı diyorsanız naturalive bebek şampuanı da alabilirsiniz Uygun,helal sertifikalı , temiz içerikli doğal bir çok Ürünler vardır bir göz atmanızı isterim.

Gizemkara21 dalinin şampuanını değiştir bence sadece bana hastaneden hediye olarak mustela verdiker bende sebamed almıştım ciltleri çok hassas olduğunu için hassas ciltler için şampuan almamı söylemişlerdi

Gizemkara21 valla sebameddir.biobaby olsun hep burda görerek pahali marka aldım. hiç biri bebeğime yaramadı konak oldu kafasi. Dalin kullanıyorum hepsini çok memnunum

Gizemkara21 ben dalini cok seviyorum ayrica bizde onunla buyuduk birsey olmadi bebek dedigin dalin kokar ama ablam benim bebise johnson's baby almis napalim 😂 simdi cikti yok zararliymis yok oyle böyle ama siz bilirsinz yinede 🤷‍♀️😊

Gizemkara21 dalin'in deterjani temiz içerikli içerisinde kimyasal yokmuş mühendisinoğlu içeriğinin temiz oldugunu paylaşmis ama şampuaninin içeriğinin temiz olmadiğini paylaşmiş şampuanini değiştirebilirsin. Yumuşaticı konusunda bişey diyemeyeceğim ben kullanmiyorum :)