Gizemkara21 dalin'in deterjani temiz içerikli içerisinde kimyasal yokmuş mühendisinoğlu içeriğinin temiz oldugunu paylaşmis ama şampuaninin içeriğinin temiz olmadiğini paylaşmiş şampuanini değiştirebilirsin. Yumuşaticı konusunda bişey diyemeyeceğim ben kullanmiyorum :)

Gizemkara21 sampuani kullandm canm guzel ama deterjani hakkinda blgim yok granul duru sabun guzel yumusaticiya bile gerek kalmiyor

Gizemkara21 instagrmda mühendisinoğlundan teyit edebilirsiniz mesela sebamed pahalı ama içerisinde sles ve alkol var. Ürün içeriklerine ve bütçeme çok dikkat ettim beneğime bişeyler alırken yine sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum

Gizemkara21 evet ama çok hafif güzel bi kokusu var bebek gibi çok beğenerek kullanacağımdan eminim . İçerği de temiz. Dalan granül de aldım oda temiz içerikli bakalım nasıl kokucak 🥰

Gizemkara21
deterjan ve yumusatıcısını bılmıyorum ama sampuanı yenıdogan için uygun degıl kımyasallar içeriyor bılgınız olsun dalin daha ılerleyen zamanlarda kullanılcak bı ürün

Elifeminask Yaaa ilk defa duydum inanin peki pisik falan oldugunda etkerin birbirine surtmemesi icin ne tavsiye ederler ki acaba ya ogrendigm cok iyi oldu cok sagolun kullanmam.tabi boyle bi durumda

Şimdi bebek için sorulmuş ama bende Dalin kullandım sampuanini ve sabununu benim yazın alerjim çıktı normal şampuana ve duş jeline sabuna herşeye doktor bana Dalin kullan dedi kimyasal yasak dedi ve ben Dalin kullandım hiçbir sorun yaşamadım benle bebek bir değil biliyorum ama kimyasal olsa oda beni kasindirirdi diye düşünüyorum umarım yanlış anlasilmam🙈😂 bebekle bir değilim tabiki ama alerjimi azdirirdi diye düşünüyorum

bilgihamile iste organk pisk önleyciler var buchen marka bakablrsnz papatya balk yagndan elde edlms dermotolojik testten gecms bir urun. Bepanthol baby oda cok gzel bir urun bunlr yetrki olacaktr.

Gizemkara21 dalin içeriğinde kimyasal var canım ya instagramda mühendisinoğlu var ordan araştır istersen 😉 detaylı yazmış içeriğine bakabilrisn

Bende oğlumda dalın şampuan kullanmstim ama alerji yaptı sırtnda kırmızı kırmızı noktalar cıktı hep ve onu kestim kullanmayı şimdi uni baby kullanıyorum ve memnunm alerji yapmıyor.

Gizemkara21 iyi canim bende ilkinde dalın kullandim deterjani Yumusaticiyi bunda da öyle yapicam düş bahçesi yumusatici cok guzel kokuyo şampuan ilk bir yaşına kadar mustela kullandim simdi uni ya da dalin kullanıyorum bebeğime bu doğacak olana mustela falan almicam ama dalin uni yine farketmez hangisi olsa kullanmayı düşünüyorum