Cndn saol canım ne demek rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin O ol dediginde herşey olur Allah'ın izniyle

Susamvemom rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşaallah ben öyle bunalımlar girdimki geceleri hiç uyumazdim sadece gündüzleri uyurdum ben anne olamicam derdim kendime yuklernirdim hep ama zamani varmış inşaallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler alirsin 🙏😘

TunarinAnnesi canım umutlandırmak istemem ama idrar testin pozitif, kanda belirli degerin ustune cikmadikca pozitiflesmez bunlar, o yuzden beta hcg artmış olabilir gebelik olabilir, inşallah gebesindir, kan sonucunu bana da yazar mısın merak ettim

ozgei hayir kuzum HCG 4 cikdi gebe deyilmisim eski gebelikden olan HCGymis malesef 😔

TunarinAnnesi inşallah en kısa sürede sağlıklı gebeliğe kavuşursun, ben de kayıp yaşadım seni çok iyi anlıyorum

ozgei InsAllah kuzum Rabbim hepimize saglikli gebelik saglikli evlatlar nasib eylesin InsAllah 🙏

Cndn benim boş gebeliğim olmuştu kürtajdan sonraki 27. Günde adet oldum o ay hamile kalmadım bir ay sonra hamile kaldım yani kürtajdan sonra 2 kez adet oldum şuan 6 haftalık hamileyim

Srkvk maşallah Rabbim sağlıkla sorunsuz sıkıntısz bebeğine kavuşmayı nasip etsin inş :)

Srkvk masallah Allahim meleğini sana ve sevdiklerine bagislasin stresten uzak guzel bir hamilelik ve dogumun olur insallah bizlere de dua eder misn😊

Gupssse çok teşekkür ederim canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah hamile olanlara da allah hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🏻😍

Cndn ben regl gördüm ondan sonra ko ay hamile kaldım şuan çok güzel gidiyor şükürler olsun gebeliğim canım

• Cndn bunu yanıtladı.

ikicocukannesi_ cnm sana birşey sorabilirmiym gebegilini kürtajdan sonra ne zaman öğrenmiştin kaçıncı günündü bende test yapacam ama daha erken ;)

Bayanlar ben kürtaj olmadım ama kendinden dusuk oldu ama doktor kese kendini vücuttan attığı işçin ilaç vermedi korunmana gerek yok dedi sizce yeniden görüneyim mi

• Cndn bunu yanıtladı.