ikicocukannesi_ ay masallah canım ya bende aralıkta kürtaj oldum hıc korunmadım ama geçen ay adet oldum bu ayda öylesine denedım gebelık yok gibi ama Allah büyük rabbım herkese hayırlısını nasıp etsın bende PKoluyum. Eğer bu ay olmazsa dğer ay tedavıye baslıcaz doktor dedi. Bana bu ay dua edermısın kuzum yA hayırlısyla olsun ınsallah annelerın duası kabul olur 🤲🏻

TunarinAnnesi eğer hala kürtajın etkisi varsa hormanlarında bilemem ama sanki birşeyler var gibi en iyisi bi doktora başvurman en azından için rahat eder bilirsin :)

TunarinAnnesi bence de ver kürtajın etkisi derken düzeltmek isterim sonçta daha önce bir gebelik geçirdin ve beta hcg hormanlarn değeri yeni yeni düşüşe geçiyor kürtajında yeni daha uzun süre olmamş bu yüzden en iyisi doktora danışmak :)

TunarinAnnesi canım ben 40 gün sonra adet oldum 35. Gün kan vermiştim benim de 5 küsür çıkmıştı 5 gün sonra adet oldum yani 40. Gün sıfırlandı betam sonra 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım ama sen yarın bile kan versen kesin sonuç alırsın pazartesiyi bekleyemezdim ben Allah gönlüne göre versin inşallah çok beklemezsin

Mmbk o zaman hamile değilim adeti bekleyeyim. En iyisi pazartesiye kadar olmazsam kan veririm

Cndn saol canım ne demek rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin O ol dediginde herşey olur Allah'ın izniyle

Susamvemom rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşaallah ben öyle bunalımlar girdimki geceleri hiç uyumazdim sadece gündüzleri uyurdum ben anne olamicam derdim kendime yuklernirdim hep ama zamani varmış inşaallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler alirsin 🙏😘

TunarinAnnesi canım umutlandırmak istemem ama idrar testin pozitif, kanda belirli degerin ustune cikmadikca pozitiflesmez bunlar, o yuzden beta hcg artmış olabilir gebelik olabilir, inşallah gebesindir, kan sonucunu bana da yazar mısın merak ettim

ozgei hayir kuzum HCG 4 cikdi gebe deyilmisim eski gebelikden olan HCGymis malesef 😔

TunarinAnnesi inşallah en kısa sürede sağlıklı gebeliğe kavuşursun, ben de kayıp yaşadım seni çok iyi anlıyorum

ozgei InsAllah kuzum Rabbim hepimize saglikli gebelik saglikli evlatlar nasib eylesin InsAllah 🙏

Cndn benim boş gebeliğim olmuştu kürtajdan sonraki 27. Günde adet oldum o ay hamile kalmadım bir ay sonra hamile kaldım yani kürtajdan sonra 2 kez adet oldum şuan 6 haftalık hamileyim

Srkvk maşallah Rabbim sağlıkla sorunsuz sıkıntısz bebeğine kavuşmayı nasip etsin inş :)