Cndn pazartesi kan vericem canm 🙏
Kürtaj
TunarinAnnesi bence de ver kürtajın etkisi derken düzeltmek isterim sonçta daha önce bir gebelik geçirdin ve beta hcg hormanlarn değeri yeni yeni düşüşe geçiyor kürtajında yeni daha uzun süre olmamş bu yüzden en iyisi doktora danışmak :)
TunarinAnnesi Rabbim yüzünü güldürsün inş vardır her zaman evlat özlemi çeken anne adayları duamdasnz duamdalar :)
Cndn Allah razı olsun kuzum güzel kalbine sağlik ❤️🤲
TunarinAnnesi canım ben 40 gün sonra adet oldum 35. Gün kan vermiştim benim de 5 küsür çıkmıştı 5 gün sonra adet oldum yani 40. Gün sıfırlandı betam sonra 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım ama sen yarın bile kan versen kesin sonuç alırsın pazartesiyi bekleyemezdim ben Allah gönlüne göre versin inşallah çok beklemezsin
Mmbk o zaman hamile değilim adeti bekleyeyim. En iyisi pazartesiye kadar olmazsam kan veririm
Cndn Ahh saol canım benım Allah razı olsun senden ♥️
Cndn saol canım ne demek rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin O ol dediginde herşey olur Allah'ın izniyle
Susamvemom rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşaallah ben öyle bunalımlar girdimki geceleri hiç uyumazdim sadece gündüzleri uyurdum ben anne olamicam derdim kendime yuklernirdim hep ama zamani varmış inşaallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler alirsin 🙏😘
ikicocukannesi_ saol canım benım cok amin 🤲🏻
TunarinAnnesi canım umutlandırmak istemem ama idrar testin pozitif, kanda belirli degerin ustune cikmadikca pozitiflesmez bunlar, o yuzden beta hcg artmış olabilir gebelik olabilir, inşallah gebesindir, kan sonucunu bana da yazar mısın merak ettim
ozgei hayir kuzum HCG 4 cikdi gebe deyilmisim eski gebelikden olan HCGymis malesef 😔
TunarinAnnesi inşallah en kısa sürede sağlıklı gebeliğe kavuşursun, ben de kayıp yaşadım seni çok iyi anlıyorum
ozgei InsAllah kuzum Rabbim hepimize saglikli gebelik saglikli evlatlar nasib eylesin InsAllah 🙏
Cndn ben regl gördüm ondan sonra ko ay hamile kaldım şuan çok güzel gidiyor şükürler olsun gebeliğim canım