Bsrlmnemr evet insanın elinde değil tedirgin oluyor ama bence iyi düşün ki iyi olsun herşey inş sorunsuz sıkıntısz atlatırsn gebeliğinide Rabbim kavuşturur sizi :)

Arzuderinn hm anladm evet senin için belki beklemek daha hayırlı olur çnkü 2 düşük kolay değil hem fiziki hem psikolojik anlamda rabbm en kısa zaman nasip eder inş..

Cndn şuan 28 haftalık hamileyim çok sukur inşallah allah isteyen herkese nasip eder.

Mmbk rabbim sağlıkla bebeğini kucağını almayı nasip etsin. Bende 5 gün önce kürtaj oldum 9 haftalıktım. Korkuyorum tekrar bebeğim olmazsa diye. Bize 2 ay korunun dedi ama bazen görüyorum çoğu kişi 1 ay sonra hamile kalmış ne güzel. Ama inşallah benimde olur bi bebek🙇‍♀️💝🎈

• Mmbk bunu yanıtladı.

Deletedmom320 çok doğru diyorsun canım benim doktorum da 2 adet döngüsü geçir dedi.. Birde pıhtılaşma ve genetik testlerini yaptırdım. Pıhtılaşma çıktı şimdi iğne kullanıyorum

Deletedmom320 evet canım periferik kandan kromozom analizi olarak geçiyor bu testin ismi.. Kan pıhtılaşması için sadece benden aldılar

Cndn canımilk başta çok geçmiş olsun ben de 2defa kürtaj oldum. İkisinde de 45gğn sonra adet oldum 6ay kendini toparlaman için korun demişti doktorum öyle de yaptım.

• Cndn bunu yanıtladı.

Selmaercan olur canım hiç merak etme ben 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür 29 haftalık olduk bile korkular insanı ayakta tutar cesaret ise ödüllendirir bir kere hamile kaldıysan zaten bebeğin bi ayağı içerde kalır demiş eskiler ardı da kolay olur inşallah

Deletedmom320 bende 9 haftalık gebeydim fakat kalp atışını duyamadm kese bozukluğu vardı gelişimi durmştu 7 haftalıkta ve benm sorunum olmadığı halde olmuyordu 3 yıldan sonra ilk gebeligimdi bu çok çok üzüldüm bu yüzdende korunmakta istemiyorm belki zaten hemen gebelik olşmaz die düşnyrm ama ilk adetimide görmek istiyorum adet olduktan sonra denemelere başlamak istiyorum bakalım hayırlısı..

Didemmmmm çok tşk ederim rabbim tüm bebek isteyenlere nasip eder inş :)

Mmbk merhaba ozel birsey yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi gebe kaldiniz kurtaj sonrasi

• Mmbk bunu yanıtladı.

Cndn ben 2019 Şubat'ta kürtaj oldum doktorum kanaman bitince kendinizde iyi hissrttigin an denemelere başlayabilirsiniz demişti öylede yaptık ama ben adet olmadım soğan kürü yaptım yine olmadım normalde işe yarardi doktoruma gittim soktorucu yazdırmak için ultrasonla baktı bişey görünmedi her ihtimale karşı test yapalım dedi testte negatifi görmeye alıştım sonra sonuç 324 adet görmeden hamile kalmıştım üstelik bende pco var

ozgei merhaba canım bir şey yapmadım ilişkiden sonra hemen kalktım duşumu aldım yastık falan hikaye onlar Allah nasip etti mi herşey çok kolay inşallah Allah isteyen bakabilecek herkese benim gibi aratmaz hemen nasip eder

ozgei 4. Ayda hamileliğimi öğrendim. Zaten ilk 2 ay yasaktı.. Kromozom analizi testleri ve kan pıhtılaşma testleri yaptırdım kromozomlar eşimde ve bende temiz çıktı çok şükür ama bende az miktarda pıhtılaşma varmış şimdi gün aşrı iğne vuruluyorum.. Hamile kalmak için ayrı bişi yapmadım.