Kürtaj
Cndn bende 2 kere düşük sonucu kürtaj oldum. doktorlar 4 ay beklemem gerektiğini söylediler rahimin toparlanması.icin
Umut91 bende sen gibiyim bir kaybım var şimdi yine hamileyim daha 8 haftalığız neredeyse her hafta gidiyoruz doktora telaşlanıyorum durduk yere
Arzuderinn çok geçmiş olsun ilk düşükten hemen sonra mı gebe kaldın ?
Cndn 6 ay sonra zaten.doktor 4 ay beklememi soyledi
Arzuderinn hm anladm evet senin için belki beklemek daha hayırlı olur çnkü 2 düşük kolay değil hem fiziki hem psikolojik anlamda rabbm en kısa zaman nasip eder inş..
Cndn şuan 28 haftalık hamileyim çok sukur inşallah allah isteyen herkese nasip eder.
Mmbk rabbim sağlıkla bebeğini kucağını almayı nasip etsin. Bende 5 gün önce kürtaj oldum 9 haftalıktım. Korkuyorum tekrar bebeğim olmazsa diye. Bize 2 ay korunun dedi ama bazen görüyorum çoğu kişi 1 ay sonra hamile kalmış ne güzel. Ama inşallah benimde olur bi bebek🙇♀️💝🎈
Cndn amin canım inşallah hepimiz için
Deletedmom320 çok doğru diyorsun canım benim doktorum da 2 adet döngüsü geçir dedi.. Birde pıhtılaşma ve genetik testlerini yaptırdım. Pıhtılaşma çıktı şimdi iğne kullanıyorum
Deletedmom320 ben özelde yaptırdım canım toplam 1200 tuttu benim
Deletedmom320 evet canım periferik kandan kromozom analizi olarak geçiyor bu testin ismi.. Kan pıhtılaşması için sadece benden aldılar
Selmaercan olur canım hiç merak etme ben 1 ay sonra hamile kaldım çok şükür 29 haftalık olduk bile korkular insanı ayakta tutar cesaret ise ödüllendirir bir kere hamile kaldıysan zaten bebeğin bi ayağı içerde kalır demiş eskiler ardı da kolay olur inşallah
Deletedmom320 bende 9 haftalık gebeydim fakat kalp atışını duyamadm kese bozukluğu vardı gelişimi durmştu 7 haftalıkta ve benm sorunum olmadığı halde olmuyordu 3 yıldan sonra ilk gebeligimdi bu çok çok üzüldüm bu yüzdende korunmakta istemiyorm belki zaten hemen gebelik olşmaz die düşnyrm ama ilk adetimide görmek istiyorum adet olduktan sonra denemelere başlamak istiyorum bakalım hayırlısı..