• Gebelik
  • Yalvarırım çok acil bişey diyin

ymr ben anlamadım yalnız eşin sana şiddet uyguladı sen tek başına acile gidip sonra eve geri mi döndün ?
  • ymr bunu yanıtladı.
    ymr Allah yardımcın olsun canım sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun 🙏🏻
    ymr panik olmayin eger kalp atislari normalse bir sorun yoktur. Tabii ne kadar bilimsel tibbi konussak da ben anne icgudulerinin de onemli oldugunu dusunuyorum. Eger bebeklerinizin hareketlerini birbirinden ayirabiliyorsaniz su icip bir sure solunuza yatin ve hareketlerine bakin, iciniz rahatlar hem. Hep ayni yerde olmaz diye dusunuyorum cogul gebelik oldugu icin. Biri digerinden bagimsiz olarak daha az stresli, daha uykulu oldugu icin de hareketlerinde azlik gozlemlenmis olabilir. Cok da stres yapmayin ki etkilenmesin minikler zaten yeterince gerilmissinizdir. İyi oldugunuza sevindim.
    ymr anladım canim. Ne bilim insan bir kere şiddet görünce geri dönüp riske girmek istemez ondan sordum gerçi ailen de tepki göstermiştir. Sana kötü davranmasına sakin izin verme iyi olmana sevindim
    ymr şikayetçi ol hemen... lütfen bak ol. Ne yapmış olursan ol herşeyden önce hamilesin. Şiddeti hiç haketmiyoruz birde hamilesin...! Bugün sıla bile şiddet görmüş bu ülkede. Sılanın ne farkımvar diyeceksin Ünlü olması farkı var. Susma sakın Sineye çekme ona cesaret verme. Bir kere yapan kaç defa yapar rabbim bebeklerini korusun. Ama o kalp atışları yavaş olan bebeğin için lütfen şikayet et
    ymr Nasıl bir vijdan sen can tasıyosun bu kadar mı cok gözü görmez yazık ya gercekten bu kadınların cektiği yazık bende olsam sikayetci olurdum ister kocam değil kim olursa cocuklarına birsey olsaydı napıcaktın ? Lütfen birşeyler için kendini ve cocuklarını düşün yap senin karnındayken seni ve cocuklarını düşünmeyip döven adam onlar dogdugunda hayatı sana daha zehir eder Bebeklerin iyi olmasına cok şükürki mutlu oldum rabbim korusun onları
    ymr şimdi bişey dicem neyse gece gece 😡 canım çok sert darbelerde bile plesanta olsun amniyotik sıvı olsun bebeği koruyor stres yapma acile git görüş 🙏🏻🙏🏻 Usg ye girmeden kimse yardımcı olamaz net Allah yardımcın olsun
      Serapca canım ben akşamdan beri bende kocamla kavga ediyorum karnıma tekme attı hataneye gitmek istiyorum ama cebimde beş kuruş para yok nasi anlaşabilirim hastaneyle anca yarin akşama verebilirim bi bilgin varmı kims3den para isteyemem bu arada
        Denizinannesiii34 valla canım ara polisi gelir alır ya rabbim sinirden olucem nasıl vicdandır ya tekme birde Allah ıslah etsin hangi sehirdesin acaba ? Birde bkac haftaliksin korur diyorlar kanama su vs gelmediyse bebekte normal şekilde oynuyorsa sorun olmaz insallh ama yinede görün kimse bilemez bunu burda Allah yardımcın olsun kuzum 🙏😕😕
          Denizinannesiii34 haftan erken daha zarar görür mü bilmiyorum ki şimdi haftalarda suyu falan korur büyük ihtimalle hareketlerinde anlamazsın net olarak oy canım ne diyimki insallh bir şey olmaz ağlama ağlayıp strese sokma bebeğini aileni ara ??
            Rabia54 ailem yok annem babam öldüler ablamlar burda değiller ikisi memlekete kayonpder kaynana onlarda istanbulda değiller yamlizim
              Denizinannesiii34 mekanları cennet olsun ah canım ne desek boş öyle bir kocaya Allah akıl fikir versin Allah ıslah etsin
              ymr Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah canım herşeyden bir hayır vardır inşallah kuzucuklar iyi olur ya şafi entel Baki Rabbim şifa ismiyle şifa versin canım dua et bolca
              Denizinannesiii34 ağlama ki bebeğinde strese girmesin kuzunla konuş balım ona bunların şaka olduğunu yada ne bilim de annen hamilelik ten dolayı böyle ağlıyor birşey yok diye temkin ver doktora gidince sonra evdekini halledersin kimseden korkma seni koruyan var unutma hem cennet kapısı açık sana hemde dua kapısı Allah'a sigin ve ambulans çağırdı git bedava devlette kimseye para ödemek zorunda değilsin