EnginDenizim canım herşey nasip kısmet işte benim önceden öğrenme gibi bir şansım oldu. Ve benim okadar üst sinirdaydi ki doktor iyi felç geçirmemissin bu zamana kadar dedi. Ama Allaha sukurler olsun ki önceden öğrendim hem kendi sağlığımı kontrol altına aldım ve nasip kısmet olursa bebeğimle beraber de hamilelik sürecinde de bunu atlaticaz inşallah 👐
Clexane 0.4 hazır şırınga
Ben kullanıyorum ilk gebekiğimde 5 aylık kayıp yasadım.. Sonra ıkıncı gebekiğimde 10 ay boyunca vurdum.. Simdi yine hamileyim 12 haftalık ve 12 haftadır vuruyorum. Alıstım😁
KubraKilinc canım benim 0.4 luk olanı kullaniyorum doktor yarısı sadece vurucaksin dedi diğer kalan yarisinida boşa döküyorum
ElcnErdgnn Ablam ve teyzem 9 ay boyunca kullandılar bizde şuan 33. Haftadayız başından beri kullanıyorum tam tersi kullanmasan sıkıntı olur acısına gelince ilk aylar hiç bişey yok karnın büyüdükçe daha çok acıyo ama bebişlerimiz için herşeye değer 😍
KubraKilinc 10 haftaligiz canım bizde 😊 bu arada benim en son iğnenin kilidi atmıyor biz attiramiyoruz. Bikere tanıdık hemşireye vurdurduk o kilidi attırdı biz beceremedik mi acaba
ElcnErdgnn senin işin daha zor yarısını ayarlamak 🤗 kaç haftalıksın ve ne zaman kadar kullanıcaksın
ElifUlu evet bebeklerimiz için herşeye değer 😊ama ben kol ve bacak tercihim karnımdan korkuyorum bi de tikim var 😂
ElcnErdgnn hiç denemedim kol ve bacaktan ama nerden rahat ediyosan öyle yap hepsi aynı Allah yardımcımız olsun 😊
ElcnErdgnn bende bilmiyordum eşim hemşire ondan biliyor kendisi yaptı 🤗🤗 inan bende merak edip yapmazdım yani
KubraKilinc valla canım doktor şu zamana kadar gibi belirtme yapmadı. Ben normalde pegasys diye bir iğne kullaniyodum kan değerlerim çok iyi tam alt sınırda olduğunu görünce onu bıraktirdi. Clexane yapalım ama yarısını dedi. Ecopirin içiyorum bide. Yarısını şöyle ayarliyorum. 0.4 olduğu için yarısı da 0.2 oluyor boş bir siringam var 0.2 ye getiriyorum dolana kadar bosaltiyorum geri kalan da içinde 0.2 luk kalmış oluyor tam yarısı onu da vuruyorum
ElifUlu amin canım 😊
ElcnErdgnn rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bize yaptıklarımız boşa çıkmasın 🙏🏻🙏🏻
Ablamda kullandı bebeği oldu hiç bir sorunu ypk çok şükür.bende önlem amaçlı asprin 100 mg kullanıyorum çok şükür 28 haftadayım sorun yok
ElcnErdgnn cok sukur canım Rabbim korumus gercekten erken onlem alinmasi cok iyi. Benimde ömür boyu corasprin kullanmam gerekmis. Allahim evlatlarimiza sag salim kavuşmak nasip etsin inşaAllah❤
ElcnErdgnn bebeğe zararı olan bir şeyi doktor niye versin canım 🙂 yüreğini serin tut bunca düşüğü yaşamanın sebebi şu zamana dek tedavisini bilmediğin genetik bozukluğun.. eğer o iğneyi vurmazsan bebeğin Allah muhafaza gider tekrar. Bebeğe zararı Yok aksine faydası var. Öyle ki hala içinde 😉
EnginDenizim Kbrbrfn KubraKilinc ElcnErdgnn kızlar hepinizden ricam iğneyi yaptıktan sonra şırınga atıyor ya tık diye iğneyi çıkarıyoruz.sonrasında ilacı sıkarmışsınız benden hala sıvı çkkıyor.içinde ilaç kalıyor. Fazla mı koyuyorlar acaba
EzgiPeony akşam vurulduktan sonra yazarım canım
KubraKilinc canım sen havasını alıyormusun ben almıyorum
ElcnErdgnn ben kullanıorummm canım
EzgiPeony ben yapmıyorum ama eşim yaparken alıyor canım hatta ilk şişeye biraz vuruyor sonra biraz akıtıyor öyle vuruyor