ElcnErdgnn cok sukur canım Rabbim korumus gercekten erken onlem alinmasi cok iyi. Benimde ömür boyu corasprin kullanmam gerekmis. Allahim evlatlarimiza sag salim kavuşmak nasip etsin inşaAllah❤
Clexane 0.4 hazır şırınga
ElcnErdgnn bebeğe zararı olan bir şeyi doktor niye versin canım 🙂 yüreğini serin tut bunca düşüğü yaşamanın sebebi şu zamana dek tedavisini bilmediğin genetik bozukluğun.. eğer o iğneyi vurmazsan bebeğin Allah muhafaza gider tekrar. Bebeğe zararı Yok aksine faydası var. Öyle ki hala içinde 😉
EnginDenizim Kbrbrfn KubraKilinc ElcnErdgnn kızlar hepinizden ricam iğneyi yaptıktan sonra şırınga atıyor ya tık diye iğneyi çıkarıyoruz.sonrasında ilacı sıkarmışsınız benden hala sıvı çkkıyor.içinde ilaç kalıyor. Fazla mı koyuyorlar acaba
EzgiPeony akşam vurulduktan sonra yazarım canım
KubraKilinc canım sen havasını alıyormusun ben almıyorum
ElcnErdgnn ben kullanıorummm canım
EzgiPeony ben yapmıyorum ama eşim yaparken alıyor canım hatta ilk şişeye biraz vuruyor sonra biraz akıtıyor öyle vuruyor
KubraKilinc ben gerek Yok diye duymuştum
EzgiPeony bize hemşire yapın dedin havasını alın dedi sonra biraz sıkın öyle vurun dedin herkezin doktoru başka diyor 🤗
Kızlar Biraz sonra bende eşime vurdurucam insallah bu sefer kilidini attiririz. Zamanla ogrenicez gibi geliyor 😮