Valsss gebelik kategorisi B daha ona benzer gebelik kategorisi B olan bi sürü antibiyotik var 🤷‍♀️

Valsss parol kullanabilirsin, antibiyotiklik bir durumun olursa da sadece b grubunu doktorun uygun görür ve yazar 💕 bol dinlenme ve bol c vitamini başka çare yok sıvı tüketimini günlük arttırmanız da iyi olur 💖💖

Valsss geçmiş olsun ben de bi süre önce olmuştum bi hafta boyunca bi sürü doğal şeyler denedim geçmedi.. Göğüs hastalıklarına gittim ordan yazdığı ilaçlar iyi gelmişti... Gribin de çok çeşidi var hepsinde aynı ilaç iyi gelmeyebiliyo... 🤷‍♀️

Parol kullanabilirsiniz ama ilaçtan önce nane limon filan icebilirsiniz

Valsss gecmis olsun. yakin zamanda atlattim bende :( Parol ve oksuruk icin strath cold damla kullandim. Tuzlu su ile nazal yikama yaptim.

Valsss canım benim doktorum parolu önermiyor kanıtlanmamış ama içeriğindeki bazı maddelerin sıkıntılı olduğunu söyledi ben sadece dayanacağım sıcaklıkta duş aldım sürekli tabi dikkat et tansiyonun oynamasın. Birde sıcak suya taze zencefil at bal katıp iç günde 1 2 bardak ben böyle atlattım tavsiye ederim

Valsss perol veriyolar çok ağırsa doktor antibiyotik veriyo ama parol hapı bile doktorun önermeden kullanma

Bence doktora görünmeden herhangi bir ilaç kullanma derim. Bende geçen hafta hastaydım dahileyeye gittim parol serum taktı 5 dakka sürmeden bitiyor. Ateşin varsa şayet mutlaka git. Cuma günü kendi doktoruma gittiğimde kendisi antibiyotik yazdı bebek gelisimini tamamladigi icin. Tavsiyem kendin önce bir görün sonra ne denilirse onu yap geçmiş olsun inşallah hemen geçer ☺️

Valsss geçmiş olsun ilaç yerine zencefil limon bal bı bardak yap iç daha iyi olur ve evde varsa hibiskus (nar cicegi) bı bsrdak ta ondan iç bunlar fayda vermezse ilaca başvur

iremss cok agir geciriyorum
                  acile de gitmiyorum birsey yapmazlar zaten diye atesim falan var

Meftunbade nane limon ihlamur pek parlak bi konu olmadigi icin icemiyorum dusuk yapiliyo deniyor

ilkbahar bende 2 haftadir 2. Kez oluyorum ya dikkat ediyorum da

Dayday tuzlu su ile gargara yaptim bogaz agrisi hafifledi ama bogazda gicik ve oksuruk var gecmiyor