Bence doktora görünmeden herhangi bir ilaç kullanma derim. Bende geçen hafta hastaydım dahileyeye gittim parol serum taktı 5 dakka sürmeden bitiyor. Ateşin varsa şayet mutlaka git. Cuma günü kendi doktoruma gittiğimde kendisi antibiyotik yazdı bebek gelisimini tamamladigi icin. Tavsiyem kendin önce bir görün sonra ne denilirse onu yap geçmiş olsun inşallah hemen geçer ☺️

Valsss geçmiş olsun ilaç yerine zencefil limon bal bı bardak yap iç daha iyi olur ve evde varsa hibiskus (nar cicegi) bı bsrdak ta ondan iç bunlar fayda vermezse ilaca başvur

iremss cok agir geciriyorum
      acile de gitmiyorum birsey yapmazlar zaten diye atesim falan var

Meftunbade nane limon ihlamur pek parlak bi konu olmadigi icin icemiyorum dusuk yapiliyo deniyor

ilkbahar bende 2 haftadir 2. Kez oluyorum ya dikkat ediyorum da

Dayday tuzlu su ile gargara yaptim bogaz agrisi hafifledi ama bogazda gicik ve oksuruk var gecmiyor

Valsss strath cold damla yi deneyebilirsin. Doktoruma sordugumda tamamiyla bitkisel oldugu icin kullanabilecegimi soyledi. Ama sen yine doktoruna danis. Suya 30 damla damlatip iciyorsun ben gunde 3 defa ictim. 2 gunde eser kalmadi oksurukten.

Dayday mutlaka sorucamm. Oksuruge karabiber limon tuz da iyi geliyor

Valsss bende 4 gundur asiri derecede grip yasiyorum.doktorum agrin olursa minoset ve parol kullan dedi antibiyotik verirmisiniz dedim hayir dedi ihlamur portakal limon la atlatmaya calis dedi bende de gicik oksuruk vardi bal ile karabiberi karistirip yedim iyi geldi karabiberi bala gore daha cok koymustum gecmis olsun

Valsss kendiniz araştırmak yerine doktora danışsanız daha iyi ama siz bilirsiniz ben bilemedim 🤷‍♀️

Valsss aynen onu da deneyebilirsin. Ben de 4. Gune kadar limon/karabiber yaptim. Gece oksuruk krizi tutuyor diye ilik su/ bal karisimini basucumdan ayirmadim. Ama baktim iyilesme yok mecbur kullandim :)

juliet ben biliyorsam bana birakin yorum yapmayin rica ediyorum🦋

Valsss hayır ıhlamur nane limon düşük yaptırmaz. Bende 7 haftalık iken grip olmuştum,parol zaten ateş ve ağrı için soğuk algınlığına birşeyi yok zaten doktorumda parol da alma ıhlamur içebilirsin demişti içmiştim de