mervea1907 ayrıca siz sıcak suyla duş aldım demissiniz ama aşırı sıcak su düşük sebebidir. Bence dikkat edin
Gripken ilaç kullanımı
Bence doktora görünmeden herhangi bir ilaç kullanma derim. Bende geçen hafta hastaydım dahileyeye gittim parol serum taktı 5 dakka sürmeden bitiyor. Ateşin varsa şayet mutlaka git. Cuma günü kendi doktoruma gittiğimde kendisi antibiyotik yazdı bebek gelisimini tamamladigi icin. Tavsiyem kendin önce bir görün sonra ne denilirse onu yap geçmiş olsun inşallah hemen geçer ☺️
Meftunbade nane limon ihlamur pek parlak bi konu olmadigi icin icemiyorum dusuk yapiliyo deniyor
mervea1907 sicak su dusuk sebebidir almayin bidaha ilik dus alin
Valsss bende 4 gundur asiri derecede grip yasiyorum.doktorum agrin olursa minoset ve parol kullan dedi antibiyotik verirmisiniz dedim hayir dedi ihlamur portakal limon la atlatmaya calis dedi bende de gicik oksuruk vardi bal ile karabiberi karistirip yedim iyi geldi karabiberi bala gore daha cok koymustum gecmis olsun
Zoryolculuk kullanayim o zaman bitane berbatim cunku
Valsss hayır ıhlamur nane limon düşük yaptırmaz. Bende 7 haftalık iken grip olmuştum,parol zaten ateş ve ağrı için soğuk algınlığına birşeyi yok zaten doktorumda parol da alma ıhlamur içebilirsin demişti içmiştim de