Aliss_36 aynı durum bende de var canım. Kaburgalarım bile ağrıyor
Sırt ağrısı için çözüm
Aliss_36 ben 22.haftadayım 2 gündür aynı durumdayım, magnezyum 1 aydır kullanıyorum zaten ama umarım böyle devam etmez sızlıyor resmen 😔 inşallah bir çare bulabiliriz
Aliss_36 ben de belim ağrıdığında duş alıyorum bir de sırt ve bel kaslarımı esnetiyorum düzenli olarak yapınca çok rahatlatıyor yoksa hareketlerim bile yavaşlıyor çok eziyet oluyor ağrılar
Ponciginannesi_ çok zor ya Rabbim yardım etsin
Hasderluna Allah yardımıcımız olsuun
Aliss_36 canım o haftalarda benimde vardı sırt agrım anlık gelip bıcak saplanıyordu eşim masaj yapınca geçiyordu birde kalorifere dayıyordum oturup iyi geliyordu
Anlattıklarınızın aynılarını yaşıyorum, 36haftalık olduk daha da arttı son zamanlarda. Magnezyum ben de kullanıyorum ama yine de çok ağrıyor hiç çözüm bulamadım sadece uzanıyorum..
- Düzenlendi
Aliss_36 magnezyum kullanmaya başladım 35 haftalik hamileyim bir nebze faydası var amaa gece yatarken sıcak su torbası koymasam belime Uyuyamiyorum çok faydası var sıcak suyun tavsiye ederim
Recebinzevcesii teşekkür ederim
Medine_1992 kaloriferde ısıtıcıda fayda etmiyo hiç
Aliss_36 peki genelde akşamları mı oluyor canım doktorum miden çok doluncada sırtına agrı yapar demişti
Medine_1992 evet canım daha çok akşam
Aliss_36 mide olabilir o zaman canım bebekte baskı yapıyor midede yemek yiyince akşam işte ben magnezyum kullanmadım suan 33 oldum o sırt olayı geçti belim başladı
Aliss_36 bel ağrısına malesef çözüm yok 9.ayımdayım 4.aydan beri cekiyorum zaten fıtık vardı hamilelikte de vücudun ağırlık merkezi değiştiği için haliyle bele ağırlık biniyor ağrı kesici çözüm değil parol içmeyin bana doktorum vitamin ilacı verdi ama üzerinde hamileler kullanamaz görünce içmedim cekiyorum hele ki son zamanlardayım yok böyle bir ağrı yemek yaparken bitene kadar ayakta durmak ölüm gibi Allah sabır versin sizede :(
Recebinzevcesii sıcak su torbası hamilelikte çok sakıncalı diye biliyorum, doktorum öyle söylemişti ama sizde bir kendi doktorunuza danışın isterseniz
Canım merhaba şuan ki konuyla hic bir alakası yok ama size birşey sormak istiyorum