H_minsna doğum oldu muuu
37+3 de doğum sancıları geldi galiba 😍
Rukiyecaglar2 gitmedim canım daha doktora sancım var ama kısa sürelere düşmüyor gece cok vardı sabah sanki kesildi ara ara sımdı spor yapıyorum merdıvem ınıp cıkıyor um Bi duşa giricem inşallah tekrar gelir şiddetli sancılar
H_minsna nişan ne zaman geldi canım bende 37+4 haftalıgim cookk heyecanlıyim
kkardelen42 benım kahve rengı lekelenmem oldu nişan gibi değildi ama doktorumu aradım nişan olabilir dedi
H_minsna ne zaman olmuştu o
kkardelen42
36+5de oldu canım ama öyle dedikleri gibi sümüksü değildi
Pnarcm canim nst de sanci cikinca cati muaynesi yapip mi anladi acikligi bide sanciyi sen hissediyormusun
H_minsna canim belinden mi agri giriyo nasil oluyo sanci bende 37+5 deyim dun asiri bel ve kasik agrim vardi ama girip cikan bi agri degil surekli bi agri sadece arada daha cok hissediyorum
Aslhntugra
Dün ben duşa girdim baya durdum sıcak suda canım cıktım 1 saat geçti tam yataga geçeyım dedım yerınden kalkamadım eşime seslendim kaldır benı dıye kalkıyorum ama belime bıçak saplanır gibi oldu hemen kasıga döndü 2si birden başladı dakika tuttum 1 dakıka sürdü sonra hemen afedersınız büyük tuvaletim geldi doktorum demişti gelir diye ıkınma o an dedı koşa koşa lavaboya gıttım Bi kere demedım yok tualetım anladkmki sancı geldi yarım saat geçti gene oldu benım hep 25 30 dk arası oldu sabaha kadar bebek hiç uyumadı zaten hep aşağı itti kendini şuan sakin ama ara sıra gırne kramp var belime şimdi yürüyüşe çıkıyorum geldim mi duşa giricem inşallah 5 dk düşer doktorum kesinlikle tembihle Di 5 dk düşmezse gelme suni alırsın diye o yuzden gitmiyorum şuan
H_minsna anladim canim bende dun doktora gittim bebek dogum pozisyonunu almis dedi kendini iyice asagi yaslamis afedersin ama seninde o kisimdaki kemikler agriyo mu bi agriyo ki arada hatta boyle bicak saplaniyo gibi bi agri giriyo suan belim sizliyo asiri bi agri yok ama kasik ve o kemik kismimda var agri yururken falan baya bi baski yapiyo
H_minsna benimde ayni sekil canim su yada nisan gelmedi ama adet sancisi gibi kasik agrim var bide belim agriyo ama oyle girip cikan bi agri degil
Aslhntugra
Şu zamana kadar ben böyle acı hissetmemiştim alt tarafıma baskısı çok fazla canım sende 37 geçmişsin geleceği varsa gelir zaten bol bol yürüyüş merdiven sıcak duş ak ama evde tekken sıcak duş alma nolur nolmaz ben şimdi yürüyüş yapıcam merdiven çıktım baya bebek baskı yaptı bıraktım yürüyüşten sonra Bi duş alırım inşallah akşama gideriz 🙏
Aslhntugra
Adet sancısı çok var bende
H_minsna insallah hayirli bi sekilde haberlerini aliriz canim rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin bi avazda kurtarsin rahat guzel bi dogumun olur insallah cuma bugun bide bol bol dua edelim rabbim yardimcimiz olsun hepimizin🙏
Aslhntugra nst de sancı çıkınca ultrasonda baktı çok aşagı inmiş bir alttan bakalım dogum başlamış olabilir dedi öyle yaptı
H_minsna hadi hayırlısı bakalım ☺️ bizde 37+4 olduk ama tık yok hâlâ 🙄
Pnarcm benimde dun nst de az bi sanci cikti ultrasonla bakti iyice inmis asagi normal dogum pozisyonunda dedi ama bakmadi fena bi kasik ve o cati kemigi kismi agriyo