• Doğum
  • 37+3 de doğum sancıları geldi galiba 😍

• [silindi]

H_minsna ay hadi inşallah allah kolay doğum versin ben de 37 deyim biran önce benim de başlar inşallah 🙏🏼🙏🏼

[silindi]
    Amin inşallah geceden beri devam ediyor sancılarım kasılmalar ama aralıpı uzun oluyor

nursan1
    Amin inşallah bekliyorum daha 2 3 dk düşünce gideceğim 😍 darısu başınıza

MRN-MHR
    Baya olmuş olsun bebişler kendileri ne zaman gelmek isterse ozaman geliyorlar benim kızım dün belli etti gelmek istediğini şuan acayıp adet sancısı var ama ne nişan ne su yok yalancı sancılar değil farkedıyorum ama ne zaman tamamen vurucak çözmedim ilk gebelik birde

H_minsna ayyy hayırlısı olsun inşALLAH sağlıkla alın kucağınıza vala ben sizin kadar heyecanladım 😊

Bende bugün 37+3 şimdi geldik doktordan dogum başlamış 2 cm açıklık ve nst de sancı çıktı doktor dogum başlamış ama evde istersen sancının artmasını bekleyebilirsin dedi bizde geldik ama çok heyecan yaptım inşallah dogar bugün kilosu 3200 dedi bakalım nasıl olacak

Pnarcm bol merdiven inip cik sicak suya gir sguat yap diz dirsek pozisyonuna geç bol hurma ye canım inşallah sağlıkla kucağına al 🤗

Pnarcm
            Canım benımde kesin o şekilde merdiven inip cıktım şimdi bide duş alıp squat yapacağım hastaneye gıdp sancı almak istemediğimden evde beklıyorum 5 dk düşmüyor ama 😑

Rukiyecaglar2 gitmedim canım daha doktora sancım var ama kısa sürelere düşmüyor gece cok vardı sabah sanki kesildi ara ara sımdı spor yapıyorum merdıvem ınıp cıkıyor um Bi duşa giricem inşallah tekrar gelir şiddetli sancılar